Jump to content

mandri

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. mandri

    VIPNET

    U tome i postoji problem??? „Mogućnost korištenja mjesečne naknade isključena je za plaćanje naknada za usluge kao što su uporaba radijske frekvencije, mjesečna naknada za odabranu opciju, međunarodni pozivi, roaming, posebne SMS i MMS usluge, pozivi prema Vip Navigatoru (091 77 99), Vip imeniku (091 77 44), T-Mobile imeniku, Tourist info broju (091 77 66), brojevima sa posebnom naplatom, usluge sa dodanom vrijednošću, videotelefonija, prijenos podataka, Vip faks te preusmjeravanje poziva na brojeve koji nisu iz Vip mreže. U slučaju da korisnik iskoristi sve minute/SMS poruke/podatkovni promet (MB) uključen u mjesečnu naknadu, započinje naplata po cijenama utvrđenim Cjenikom tarifa Sve za mene“. Iz ovih odredbi znači da se naknada za uspostavu poziva ne naplaćuje izvan mjesečne naknade???
  2. mandri

    VIPNET

    VIPnet d.. naplaćuje naknadu za uspostavu poziva izvan mjesečne naknade, a u suprotnosti s objavljenim uvjetima poslovanja. Kako naknada za uspostavu poziva iznosi 0,25 kn po pozivu, smtram da isto nisam u obavezi platiti dok se ne potroši iznos mjesečne naknade, progovori prema operateru su uvijek osporavani, zahtjeva za rješavanje spora prema HAKOM su upućeni, ali HAKOM u svojim odgovorima izbjegava dati konačno obrazloženje. Obzirom da se ne radi o pojedinačno velikom iznosu cca 50kn/mjesečno, ali kada se uzme veći broj korisnika onda to postaje zabrinjavajuće. Nedavno je vio ukinuo tu tarifu sve za mene, vjeruj imajuci razlog. Na dalje navodim ono što je vip javno objavio: „Mogućnost korištenja mjesečne naknade isključena je za plaćanje naknada za usluge kao što su uporaba radijske frekvencije, mjesečna naknada za odabranu opciju, međunarodni pozivi, roaming, posebne SMS i MMS usluge, pozivi prema Vip Navigatoru (091 77 99), Vip imeniku (091 77 44), T-Mobile imeniku, Tourist info broju (091 77 66), brojevima sa posebnom naplatom, usluge sa dodanom vrijednošću, videotelefonija, prijenos podataka, Vip faks te preusmjeravanje poziva na brojeve koji nisu iz Vip mreže. U slučaju da korisnik iskoristi sve minute/SMS poruke/podatkovni promet (MB) uključen u mjesečnu naknadu, započinje naplata po cijenama utvrđenim Cjenikom tarifa Sve za mene“. Pitanje, da li operater temeljem ovakve odredbe ima pravo naplaćivati naknadu za uspostavu poziva izvan mjesečne naknade.
  3. Za početak radi se o računima za grijanje za koje sam kasnio u plaćanju ...radi kašnjenja plaće. Javni bilježnik pokrenuo je ovršno rješenje za naplatu dugovanja u veljači 2006. koje mi je uručeno u veljači 2007. godine, na koje sam uputio prigovor nakon 15 dana od primitka, znači nepravodobno. Računi su u cijelosti podmireni u zakljucno sa travnjom 2007., a zatezna kamata je takoder podmirena temeljem zahtjeva ovrhovoditelja u studenom 2007., te i nekakvi sudski troškovi. Temeljem moga zakšnjelog prigovora iz ožujka 2007. godine, Općinski sud u studenom 2008. godine donosi rješenje kojim se odbacje moj prigovor. Na rješenje mogu izjaviti žalbu u roku 8 dana - županijski sud. uz rješenje priložena je sudska pristojba u iznosu 400 kn za prigovor. pitanje: da li moram izvršiti uplatu sudske pristojbe, obzirom da su svi troškovi prema ovrhovoditelju podmireni godinu dana prije rješenja općinskog suda
  4. Tužbu upravnom sudu podnesena je još 2003. godine, a presuda je od svibnja 2007. godine. Nakon 3 godine prepiski sa ministarstvom financija (2001-2004) krajem 2004. godine ministarstvo priznaje grešku. Nisam povukao tužbu, jer smatram da je ministrastvo trebalo izvjestiti upravni sud o nastaloj promjeni u skladu sa zakonom... zahvaljujem na odgovoru!!
  5. nažalost greška - smatram da je dovoljna jedna objava
  6. Molio bih pomoć: - zbog razreza poreza prije 4 godine podnio sam tužbu upravnom sudu protiv ministarstva financija - prije 2 godine ministarstvo financija priznaje grešku i nezakonitu naplatu razreza poreza na nekretninu, te izvršava povrat sredstava uvećanih kamatu - upravni sud tek ove godine donosi presudu kojom odbija moju tužbu, s time da nemam pravo žalbe - ipak na dobivenu presudu ulažem žalbu i vraćam im uplatnicu jer je ministarstvo financija priznalo svoju grešku, - žurno dobivam rješenje na moju žalbu da na presudu nisam imao pravo žalbe.... najkraće opisano neznam što mi je raditi????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija