Jump to content

SeoskiBaja

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav Svima, javljam se sa zamolbom za pomoć. Naime, GSKG mi šalje opomene za neke neplaćene dugove (komunalno, odvodnja) koji su već preko 10 godina stari. Koliko vidim iz informacija ovdje prezentiranih to je vjerojatno u zastari. Molim Vas da mi kažete ili date link na potpuni aktualni zakon o komunalnom gospodarstvu u kojem je vidljiv članak zakona koji kaže da je zastara u tom razdoblju (3godine?). Može li mi to netko poslati? Uz to, molim Vas savjet što učiniti jer koliko vidim ti ljudi se ponašaju kriminalno i kvarno pa se može dogoditi da mi sjedne ovrha (iako je dug u zastari!) bez da sam dobio obavijest o tome! Kakva država, kakav grad (i njegove službe) da ne povjeruješ! Hvala unaprijed!
  2. Burn, hvala ti na odgovoru. Vrlo je logičan i razumski. Pozdrav, Seoski Baja
  3. znači, momci i cure, pitao sam za pravno uporište u zakonima RH. shvaćam da neki od nas i zapošljavaju ljude i plaćaju ih i žele maksimum te da svi ne moramo imati iste stavove, ali dajte mi pravno uporište za ovu temu. Postoji li negdje zakonska regulativa za ovo pitanje? ili i ovdje bauljamo ko guske u magli?
  4. Da li poslodavac ima zakonsku osnovu da na računalo/laptop u vlasništvu firme kojom se koristi zaposlenik firme instalira softver koji nadzire rad i aktivnosti zaposlenika na navedenom računalu? Takav softver praktički prati sve što zaposlenik firme radi na navedenom računalu/laptopu bilo da se radi o službenim i privatnim stvarima. Da li postoji zakonsko uporište za takvo što? Ako da koji je to zakon i propis s obzirom da je moguće da navedeni softver zadire u privatnost zaposlenika/djelatnika?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija