Jump to content

rastavljena

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim Vas pomozite! Moje pitanje je mogu li tražiti sudskim putem dokazivanje očinstva iako sam djete već priznao? Nepromišljeno i brzopleto sam priznao djete koje se rodilo nakon kratke avanture, da bi sada saznao da nisam bio jedini potencijalni otac u to vrijeme. Redovito uplačujem alimentaciju u dogovoru s majkom djeteta od dana rođenja djeteta do danas (djete ima godinu i pet mjeseci) u prvoj godini sam uplačivao po 1000kn alimentacije mjesećno, a budući da sam u nazad šest mjeseci na bolovanju i ono mi iznosi 2600kn smanjio sam alimentaciju na 600kn. Oženjen sam i skrbim za troje dijece u braku. Želio bi biti siguran da je djete moje, a sumnjam iz razloga jer sam dobio poziv za sud gdje dotična majka djeteta traži 1500kn alimentacije. Počinjem sumnjati da je njen cilj i bio samo financijske prirode. Pomozite savjetom molim Vas!
  2. Molim vas pomozite! Smijem li i kada promjeniti bravu na stanu za koji suprug otplačuje kredit, a isti je iselio iz njega? Vlasnici stana kada se kredit isplati smo i ja i suprug. U stanu sam ostala s malodobnom kćerkom i u tijeku je podnošenje tužbe za razvod braka! Kada brak bude okončan planiram kredit preuzeti na sebe i zadržati stan.
  3. Otac sam par dana starom izvanbračnom dijetetu, posječivat ću ga što češće mogu, ali me zanima kada ću najranije moći (s koliko mjeseci starosti dijeteta)dijete uzeti k sebi barem na par sati bez prisustva njegove majke? Dali moja supruga i sin imaju pravo druženja i viđanja tog djeteta s obzirom da iz našeg zajedničkog buđeta odlaze novci za alimentaciju? Puno hvala!
  4. rješenje o ovrsi za neplačeni dug po american expressu koji je zaključen 29.5.2006 godine, a do danas mi nisu sjeli na račun, pa moje pitanje je da li je možda sve otišlo u zastaru? koliko treba proć vremena da neke ovrhe zastare
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija