Jump to content

flak

Korisnik
  • Broj objava

    277
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. A čime ti to možeš dokazat da nisi i ti jedan od muljatora?
  2. Evo da i ja nešto kažem o pisanju "novih" forumaša.Zašto sam ovo novih stavio pod navodnike? Iz prostog razloga što gledajući datume registracije i broj objava prvih postova smatram da su ti isti sve ovo vrijeme mudro šutjeli i upijali sve ono što su(da ne navodim imena)dobro namjerni ljudi (da li kroz vlastito iskustvo ili općenito poznavajući zakone i propise i tumačenja isih)te na taj način ostvarili sva prava.Normalno ima i onih koji zbog raznih razloga to nisu do sada uspjeli.E sad kad je u pitanju osobno dupe ajmo udri ,pljuj po svemu i svakomu.Svoje vremeno smo imali koje kakve anonimce(da bi se uključio u raspravu nije trebalo logiranje)koji su stvarno dizali tenzije ,omalovažavali učesnike ovog pod foruma pišuči postove koji nemaju nikakve veze sa zadanom temom.Danas se svi normalno logiraju i bez ikakvih problema ponovo otvaraju već davno otvorene teme.I kad vidim kako se i sad i na koji način pljuje po kolegama koji i dalje nesebično pomažu "hrvatskim braniteljima" dođe mi da povračam.I sve bez ikakvih sankcija.Iz tog razloga podržavam Mrljavca da uvede reda na ovaj pod forum i banira sve koji unose nemir i dezinformacije a sve "poduplane" teme neka briše.Jedanostavno mi nije jasno da neki učesnici ne shvačaju da je ovo pravni forum a ne psiho trauma.I ubuduče neka se obrate moderatoru putem P.P.prije otvaranja novih tema.
  3. Može biti da je taj jedan imao prejako dobar ratni put u komorbiditetu sa nešto eura ?
  4. Hvala dragi moj kova ,mada objektivno ne vidim razlog čestitanju.Naime u glavi mi je jedan citat koji zvuči odprilike ovako:"Dođem kući ,i pokažem rješenje gdje mi je utvrđen P.T.S.P.Obitelj mi sva sretna a ja pitam:Pa zbog čega pobogu?".
  5. El moš dat izvor te informacije? Da ne bude na kraju opet dezinformacija.
  6. Pozdrav prijatelju.U siječnju sam bio na PLP.s time da mi je u rješenju PLP-a podignuta invalidnost sa 20 na 30% privremeno do 30.03.2010.godine.Zagreb se sa svime složio i dao mi trajno.
  7. Bez panike molim.ja sam prije par dana dobio trajno 30%,isto koliko je predloženo rješenjem P.L.P.-a.
  8. Brvo šefe potpuno si u pravu.Uz malu nadopunu što sam i prethodno napisao :Ratni put(osobni) je svetinja.
  9. Naravno da sam znao iz razloga što je d.. pravni subjekt .Ali Vi se na natječaj morate prijaviti kao fizička osoba s potvrdama o kojima smo razgovarali.Kada prođete i ako prođete natječaj više Vas nitko ne pita da li će te djelovati kao obrtnik ili će te osnovati d..Takođe piše da se to pravo prvenstva može konzumirati samo jednom.
  10. Pa normalno da je u pravu.I odakle vam uopće moralno pravo uspoređivat 91.godinu sa godinama poslije?Već početkom 92. dolazi UNPROFOR ,Hrvatska vojska naoružana ponajprije zahvaljujući ratnicima iz 91.I neka mi neko kaže ,koje je to mjesto ili selo u Hrvatskoj palo 92.godine?A sama usporedba jednodnevnog granatiranju Zagreba 95. godine s nekim od gradova u Hrvatskoj(Vukovar ,Osijek gdje je opća opasnost bila na snazi punih 5 ili 6 godina) je u najmanju ruku neozbiljna.A ovaj post od kompe gdje sebe stavlja među dragovoljce nakon završene policijske akademije je van svake pameti iz jednostavnog razloga.Za taj posao je obučen,dakle primao je plaču.I po čemu smo onda svi isti?
  11. S ovim se u potpunosti slažem.Samo to je trebalo davno prije napraviti na istovjetan način kako se napravilo sa zatočenicima u neprijateljskim logorima.Oni koji imaju pravi ratni put(ali ne kako se do sada opisivalo već opis svake akcije u kojoj je osoba x učestvovala)automatizmom dobiti minimalno 20% invalidnost. Da se to napravilo sigurno nebi bilo ovo što imamo danas a to je dragovoljaca iz neborbenog sektora ko u priči .S druge strane imamo ljude koji su "pukli"poslije jedne akcije odmah demobilizirani pa sad nemaju onih famoznih sto dana i ne ostvaruju nikakva prava.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija