Jump to content

plant_bob

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim Vas pomoć. Saznao sam od kolega na poslu da poslodavac prica kako ga varam na dostavama jer radim takav posao koji se placa prema dostavi, i da cu radi toga dobiti otkaz. s obzirom da nisam varao jer je to tehnicki nemoguce, mene interesira da li mogu nešto uciniti da to sprijecim jer mi je vec sad narusen ugled. Koji je postupak, na koji nacin ja mogu dokazati da me se klevece i lazno optuzuje s tim da placu za 7 mj nisam dobio a trebala je biti vec isplacena. unaprijed hvala
  2. da li mi kao "stoka sitnog zuba" mozemo podici kaznene prijave protiv nasih dragih vladajucih struktura jer smo nezadovoljni nacinom vodenja drzavnih tvrtki i njihovom pljackom.?
  3. uzeo sam minus u banci (najveca pogreska u zivotu), silom prilika sam presao u nedozvoljeni minus (jer sam ostao bez posla pa nisu uplate stizale na racun). to je bilo 2009. od tada placam kamatu za nedozvoljeni minus. kad sam se opet zaposlio, dogovorio sam u banci iznos koji sam davao svaki mjesec. prosli mjesec sam ponovo ostao bez posla pa opet uplata nije sjela te me iz banke zovu da ce me tuziti jer imam dugo minus na banci i da dogovorimo rok do kada cu ja to platiti. međutim od dogovora nista jer su me trazili da kazem rok do kad cu platiti ostatak minusa. nisam mogao reci do kada cu platiti jer neznam kada cu se zaposliti te su mi dali mjesec dana vremena. u najboljem mogucem slucaju ja cu im taj minus moci rijesiti tek za dva mjeseca ako se ovaj mjesec zaposlim. ostalo mi je oko 850 kn minusa. molim vas ako mi moze netko reci dali uopce tu ima materijala za tuzbu jer placam kamate na minus, nisam im ukrao novce, nitko mi nije ni pismeno ni usmeno napomenu rok do kad ja taj minus moram podmiriti, placao sam svaki mjesec dogovoreni iznos kako bi se rijesio minusa do proslog mjeseca. prema mom misljenju moj jedini prekrsaj je u tome sto sam dobio prekid ugovora o radu jer sam bio zaposlen na odredeno vrijeme. molim, ako mi netko moze reci sto mi je ciniti kako bi dobio na vremenu da nadem posao i rjesim konacno taj minus. hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija