Jump to content

tomica07

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Odvjetnik bi valjda prvenstveno trebao zastupati moje interese a ne vlastite. Napravio je nešto na svoju ruku (iako je dogovor bio drugačiji) što je meni povećalo troškove - a njemu zaradu - za više od 3 puta! Od tada mi se više ni ne javlja!!!
  2. Ovo zvuči obećavajuće. Možete samo reći gdje ste naišli na taj podatak pa da malo proučim? Teško se boriti istovremeno sa suprotnom stranom i sa vlastitim odvjetnikom:))
  3. Hvala na odgovoru. Zapravo, odvjetnik me prevario i ja tu ništa ne mogu? Niti se mogu zaštititi da se tako nešto ne desi u budućnosti? A što ako odustanem od tužbe? Mogu li to poništiti, izjaviti na sudu da je to bilo mimo moje volje?
  4. Tražim odvjetnika za parnični postupak diobe naslijeđene imovine. Molim ponude na PM (privatne poruke).
  5. Ako smanjim vrijednost spora, što se događa sa troškovima budući da je već obračunao pokretanje spora? Da li se tad sve obračunava po nižoj tarifi ili moram platiti ovaj prvi dio po većoj tarifi? Iznos je više nego 3 puta veći!!!
  6. Ja sam odvjetniku plaćao jedno vrijeme na ruke nekakve akontacije pa mi je naknadno ispostavio obračun za sve!!! u punom iznosu da platim ponovo!!! Pa sad vi nemojte tražit račun!
  7. Odvjetnik je mimo dogovora i bez da me obavijesti odredio 10x veću vrijednost spora i pokrenuo parnični postupak. Budući da se troškovi obračunavaju prema vrijednosti spora, to mi je drastično povećalo troškove a nema nikakvog izgleda da mi bude dosuđen toliki iznos. Što mogu učiniti i kako se zaštititi od takvih samovoljnih ispada???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija