Jump to content

diagruba

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. evo danas sam bila na zadnju raspravu....tužitelj je dostavio nekoliko primjera koji su navodno slični mojoj situaciji gdje je presuda bila u njihovu korist...te mi tvrdi sudac kad malo bolje bude pogledao ako je to istina...da će morati presuditi kao i oni...u njihovu korist......mislim gdje to ima...tražila sam rješenje....on ništa...istaknula sam da mi je sudska zaštita uskraćena...on ništa.....šta mi je činiti sada jer za 2 tjedna donosi presudu...a šta dalje......
  2. jesam...tražila sam...a zamjenica odvjetnice je rekla da će dostaviti neke spise gdje ima sličan slučaj i gdje je presuda bila za drugu stranu....došla na sud sa nekim skeniranim kopijama...pa je sudac rekao da mora dostaviti da je čitljivo....pa opet odgoda....rekla sam im da ne postoji nikakvo rješejnje na temelju oni mogu mene teretiti....ja bi tribala isto dobiti te navodno slične slučaje na uvid poštom pa kad dobijem....ako se mogu ponovo javiti....bila bi zahvalna.
  3. Bog ...opet se javljam u svezi mog predmeta...Naime...danas sam bila na raspravu. Poslata je zamjenica odvjetnika za općinu Ražanac....Ona tvrdi da postoje neke slične presude kao moje te traži da se presudi protiv mene na osnovu tih presuda....sudac je isto rekao da kad predloži te primjerke da će navjerojatnije presuditi u njihovu korist...jeli to uopće moguće......šta mi je činiti dalje. Nikakvo rješenje ne postoji niti sam je dobila....znači po meni nema vjerodostojne isprave.......kako dalje...pozdrav
  4. Odlično...ovo samo potvrđuje ono što sam govorila...da oni nemaju vjerodostojnu ispravu(nikakav račun ni potpisan ugovor)...Hvala.....samo još nešto da Vas pitam: kako mislite da je došlo do povrede zakona i da je mi je uskračena sudska zaštita?.....ako Vam još išta pada na pamet da mogu reći u sudnicu bila bi jako zahvalna...pozdrav!
  5. Ovako...općina je na svojoj sjednici odlučila da će vlasnici nekretnina sufinancirati avio snimak za nove knjige katastarske...i naravno nikakvu obavijest nisam dobila......nisam potpisala nikakv ugovor o sufinanciranje(tih 4000kn)....nakon godinu dana mi je psolata OVRHA na temelju vjerodostojne isprave(a koje)...te sam se žalila...i sad nakon godinu dana sam dobila obavijest o raspravi(ročište)...stvar je u tome šta sam ja već 2005g kad sam kupila zemljište sve uredno uknjižila i platila porez te imam sve papire za to zemljište...a 2007g oni donese odluku za nove knjige(mislim da bi to tribali platiti oni koji nisu uknjižili svoju nekretninu...pa kao sad mogu na temelj toga).........neznam kakve još informacije vam tribaju...stvarno mi triba pomoć!!!!!!
  6. Dakle...molim za pomoć...samo ako netko zna točnu informaciju: Ovako......Vlasnica sam nekretnine za koju sam uredno platila porez i uknjižila se još 2005g. Onda.....općina donosi odluku o izradi novih knjiga i snimaka te da svih vlasnici nekretnina moraju sudjelovati sa 4000kn......ja naravno ništa ne platim...samo potvrđujem da ću svoje granice zemljišta obilježiti(zbog avio snimak...ali meni to ne treba jer imam sve papire).....o oni meni šalju OVRHU na temelju vjerodostojne isprave za tih 4000 kn......koja bi to mogla biti isprava....ja nisam potpisal nikakv ugovor o sufinanciranje tog snimka...na kraju me kažnjavaju jer sam to sve obavila kad sam kupila zemljište još prije 7 godina......imam ročište u 10mj...pa vas molim za savjet.
  7. Hvala na odgovor.Da radi se o komunalnim doprinosima. Ali tada kada sam dobila građevinsku dozvolu, općina nije imala komunalne doprinose, tek iza. Ali sad pošto se radi samo o izmjeni u građevinskoj dozvoli radi pogrešno smješten objekt(KUĆA) na parceli oni sada traže komunalne doprinose. Žalba je uložena u županiji Zadar te odbijena, ali neznam zašto. Isto tako imam pravo na žalbu u roku od 30 dana Upravnom sudu u Zagrebu??????Mislila sam da se ovakve stvari rješavaju naprije u Zadru. Ako imate još ikakve informacija molim Vas proslijediti mi. Hvala
  8. Molim Vas ako možete pomoći. Naime, imam građevinsku dozvolu koja je izdana prije negoli su stupile na snazi komunalne doprinose za Općinu Ražanac.. Međutim, za uporabnu dozvolu su izašli na uvid i ustanovili da je kuća krivo smještena na parceli.. Ponovno je izašao geometar i izmjerio stanje te smo zatražili samo promjenu stanja u građevinskoj dozvoli(naglašavam da se kubikaža i volumen nisu mjenjali) Sada mi Općina Ražanac traži komunalnu naknadu od 61.000,00KN ali vodni doprinos je 0,00 kn. Jeli to moguće? Pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija