Jump to content

1234567890

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim Vas za pomoć ! Kod mene je održana držaba , došlo mie j riješenje o dosudi kupcu . Želim se žalit ,al iskreno ne znam ni sta da pišem tamo ! Konzultirala sam se sa nekim odvjetnikom koji me otpilio i rekoa da nema se smisla žalit ako prije isteka tog žalbenog roka ne platim i onda time pokušam pobit to riješenje o dosudi ! Molim za pomoć . Sutra mi ej zadnji dan ! Šta ste pisali u žalbi i d ali mi je jedini izlaz da sutra kad je zadnji dan žalbe platim i kažem , evo platila pa ukinite riješenje . Ja nemam mogućnost platiti dug prije 20 .5 i sve mi se čini da ću ostat bez krova na d glavom !!! POmagajte !!!
  2. Hvala na javljanju . Nisma imala odvjetnika u postuku , cijelo vrijeme sam u kontaktu sa bankom , pokušavam plaćat mrvicu po mrvicu al izgubili su očito strpljenje i išlo je na dražbu . Nije sad bitna ni cijena . Zanima me samo jel se ikako mogu žalit tj u kom smjeru da ta žalba bude i da li postoji mogućnost da u ovom koraku do dna ,odvučem mjesec dana jer tada ću imati novac da pokrijem sve dospjele rate ovrhovoditelju .Sutra mi je zadnji dan žalbenog roka . Moj odvjetnik kaže da mogu jedino uplatiti dospjeli dug i u žalbi napisati da sam dospjelo dugovanje podmirilia i da molim sud da ukine riješenje o dosudi kupcu . Al ja danas nemam za dospjeli dug
  3. Kako ste riješili slučaj ? Meni je stan prodan na drugom ročištu , imam rok 8 dana za žalbu . Ne znam ni da sta pišem u toj žalbi ! Ostat ću bez jedniog krova nad glavom .Banci bi mogla platit minuse za 3 mjeseca al sad sam u škripcu . Molim Vas za savjet i pomoć...kako ste se vi snašli ?
  4. Održana je druga dražba o prodaji nkeretnine . Javio se kupac i sud je donio reiješenje o dosudi kupcu . Imam rok 8 dana žalbe ! JEl imam ikakave još šanse da spasim krov nad glavom ??? MOram bar pokušat spasit stvar . Stan mi je prodan po premaloj cijeni ...Ostat ću bez krova nad glavom i još ću banci bit dužna !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija