Jump to content

gorand56

Korisnik
 • Broj objava

  13
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Dva kredita kod RBA

  Zanima me koja je to određena skupina, te što znači osobni bankrot, koji će po Vama biti obavezan od nove godine. Što će biti s mojim dugom?
 2. Dva kredita kod RBA

  E sad meni nije jasno cemu zvanja od 2x tjedno i nudenje rješenja, tako da im ja uplatim 100 kn barem, ako su oni u sve većem plusu. Mozda da ih ne muci strah, da se nece nikako naplatiti, jer dok kod Fine otplatim 1. dug pitanje kako ce se naplatiti i kada. Napominjem da stan, auto i sve druge stvari ne glase na moje ime.
 3. Dva kredita kod RBA

  Slazem se s ovim. Ako ce cekati, nacekat ce se. Dotad lipe nece dobiti. A sto se tiče naplate nekretnina i pokretnina, samo ih tu cekam
 4. Dva kredita kod RBA

  Njihov problem u mom slučaju je što ja "nemam" ništa svoje. Sve što i kupim ide ne drugo ime. Ovo što su uspjeli dobiti, to će im biti isplaćeno, a ostalo mogu zaboraviti. Niti sam ja to rješenje o ovrsi dobio, a te kamatare B2 i slične sad muči što su od RBA kupili nešto što naplatiti do kraja neće.
 5. Dva kredita kod RBA

  ja sam rekao da nemam sredstava, ne da nebi platio. plaćam ono što mogu i gdje su sjeli, a za ovo će "malo" pričekati. za mene su to kamatarske firme, koje uznemiruju obitelji, susjede, te osobe koje s mojim dugom nemaju ništa. ali to im je omogućio zakon, jer nam je država takva kakva je.
 6. Dva kredita kod RBA

  Možete li reći kakva je to isprava? oni i pokušavaju naplatu, ali pošto se već naplaćuju po 1. predmetu, ja sredstava nemam i za 2. predmet. I ne razumijem kakve su to ponude da im uplatim 50-100 kn, što dobivaju s tim. A dužan sam im 50 000.
 7. Dva kredita kod RBA

  Kako mogu pokušati naplatu? ja im već plaćam 1/4 po prvom predmetu. njihove pozive i ponude odbijam platiti. pa dok ne dođu na red.
 8. Poštovani, blokiran sam već 2321 dana, skoro 6,5 godina. Kod Fine sam 01.08.2018. godine imao dug od 83000 kn, a na dan 03.09.2018. taj dug iznosi 32000 kn. Imao sam dugovanja po dva kredita, te mi je s Fine "obrisan" ovaj veći pošto nisam ništa uplaćivao po tom većem. Ostao je manji i njega otplaćujem tako što mi skidaju 1/4 plaće svaki mjesec. Sad me zanima, pošto se radi o dugovanjima iz 2012. iz koje je i Rješenje o ovrsi, te ga je u međuvremenu otkupio B2 Kapital, što dalje? Oni me zovu i traže uplatu barem 100 kn, po tom drugom kojeg nema kod Fine. Postoji li zastara, gospođa u Fini mi je rekla 10 godina. To će otprilike biti dok otplatim ovih 32000, jel moguće da po tom drugom nastane zastara? U prilogu vam šaljem fotografije iz Fine o stanju blokade iz kolovoza i rujna ove godine. Unaprijed se zahvaljujem na pomoći, možete se javiti i u PP.
 9. Poštovani, molim Vas za pomoć. Naime, ja kao najmoprimac i najmodavac (gazda) smo potpisali Ugovor o najmu stana koji smo ovjerili kod Javnog bilježnika. Ugovor je na neodređeno vrijeme. Jedno rješenje je otišlo u Poreznu upravu i ja sam sve mjesece plaćao porez na dohodak od imovine, jer smo gazda i ja tako dogovorili. Sve je uredno plaćeno. Sad me zanima ovako, sa 1.4.2018. bi raskinuli taj Ugovor, veže li mene plaćanje poreza za cijelu godinu 2018-u ili samo da platim još taj za 4. mjesec ? Hvala unaprijed na odgovoru.
 10. Može li ovrha u nekretninu koja nije moja?

  znači sve se svodi na banku. ženi se neće na stan upisivati nitko kome sam ja dužan?
 11. Može li ovrha u nekretninu koja nije moja?

  Dokument koji trebam potpisati zove se "Sudionik u kreditu (prilog zahtjevu za kredit)", a osobna bankarica je ženi rekla kako je to potpis kojim i ja imam uvid da stan za koji žena diže kredit ide na hipoteku.
 12. Može li ovrha u nekretninu koja nije moja?

  Pozdrav svima, molim ako netko zna da mi pomogne.Naime, ja sam već dugo godina blokiran kod Fine, oni se naplaćuju od mene sa 1/4 plaće, jer imam zaštićeni račun.U 8. mjesecu 2017. godine sam stupio u brak, a sad žena kupuje stan. Bila je u banci i dala zahtjev za stambeni kredit za mlade, prva nekretnina. Znači sve ide na nju, u gruntovnici na vlasničkom listu će biti ona, ja se ne spominjem nigdje, te će teretovnica biti kredit u eurima.E sad njena osobna bankarica je dala obrazac koji moram potpisati ja, jer smo u braku. Hoće li moja ovrha i moja dugovanja imati kakve veze s tim kreditom? Hoće li moja žena imati kakvih problema s vlasništvom tog stana?
×