Jump to content

komar_ri

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Odgovaralo bi mi da zabrana krene sto prije jer cu narednih tri mjeseca biti na brodu. Sad sam u dilemi da li da se zalim jer idem ca za 10 dana i presuda ce doci kad me nebude u Hrvatskoj i to ce se vracati na sud dok se ja ne vratim. U slucaju da mi ne odobre zalbu to znaci da ce mi zabrana krenuti bas kad budem doma. Ispravite me ako grijesim. Zanima me da li mogu iduci tjedan platiti kaznu i traziti da mi zabrana odmah krene. Ako je moguce, kome se moram obratiti za to ?
  2. Pocetkom studenog 2011. godine ali nisam tocno siguran.
  3. Pozdrav svima Napuhao sam 1.43 promila umanjeno 1.33 i za to sam dobio 3000 kn kaznu i 3 mj zabranu upravljanja. Zanima me ima li se smisla zaliti da mi ukinu zabranu upravljanja iako sam vec kaznjavan za voznju pod utjecajem alkohola 2007 0.8 promila i 2011 0.7 promila. Oba puta nisam dobio zabranu. Skupila se i koja kazna za brzinu i pretjecanje prije 2010. U zadnjih pet godina imam samo jednu opomenu za nepropisno skretanje. Auto mi netreba za posao. Ako se ne odlucim zaliti i platim odmah kaznu postoji li nacin da mi zabrana odmah krene teci.
  4. Prije 3 godine dobio sam kaznu za preticanje 1000 kn na koju se nisam zalio ni platio, da bi danas dobio rjesenje da mi se zamjenjuje novcana kazna kaznom zatvora u trajanju od 4 dana. Prekršajni nalog je pravomoćan od 2.07.2008. Kako sam redovni student kaznu necu platiti ako bas nemoram, pa pitam Ima li smisla zaliti se visokom prekrsajnom sudu, a ako ima sto da napisem, postoji li mogucnost da nastupi zastara ? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija