Jump to content

masej

Korisnik
  • Broj objava

    24
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. sud je zavrsen, ja imam sve crno na bjelom, da mi u roku od 15 dana mora platiti odredjenu sumu novca sa kamatama za 16 godina.
  2. Naprotiv, ja nezelim nikokoga strpati u zatvor... mene samo zanima odakle cu onda dobiti svoj novac koji me pripada.!!!!!!
  3. Nakon 16 godina sudenja, konacno sam dobila pravo, kucu koju smo u braku stekli mora mi moj prijasni suprug pola isplatiti. Kucu je prepisao na trecu osobu, jos prije, kad smo se rastajali jer je mislio tako necu dobiti nista. Mene sada samo zanima: Ako nece ili nemoze da me novcano isplati, mora li ici u zatvor? Hvala unaprijed na odovor. masej
  4. zanima me, dali tko zna, dali je u Hrvatskoj, zakonom dozvoljeno, Agencijama za promet nekretninama prodavati kuce preko stranog portala, "kuce na lutriji".? Hvala unaprijed Pozdrav Masej
  5. zanima me dali smiju prodavati kuce i na stranom internet portalu "kuca na lutriji"?. Hvala unaprijed masej
  6. mislim zabranjeno od Hrvatskog zakona, prodaja, ne kupovina. U Njemackoj je zakonom zabranjeno. Pozdrav masej
  7. zanima me, dali itko zna, dali je u Hrvatskoj dozvoljeno Agencijama za promet nekretninama prodavati kuce preko stranog portala, "kuce na lutriji".? Hvala unaprijed Pozdrav Masej
  8. Dali netko zna tarifu slovenskih pravnika, ili znate gdje je mogu pronaći na internetu. Mnogo hvala unaprijed. Lijep pozdrav masej.
  9. ja neznam dali ću taj problem ikada i riješiti. Rastala sam se od Slovenca 1994 u Njemačkoj jer tamo i živimo oboje. Kuću što smo zajedno napravili u Sloveniji za vrijeme braka (17g.) poklonio je njegovoj vanbračnoj kčeri, da meni nemora ništa dati. Bio je sam upisan u zemljišnoj knjizi. Već sam promijenila više odvjetnika, a sada imam jednu odvjetnicu, ali je i ona kao i svi drugi na njegovoj strani što je on Slovenac, a ja Hrvatica. Prije 14 dana sam bila opet na naspravi, nadala sam se da će ta odvjetnica malo bolje otvoriti usta, ali nazalost, kada je rekla da sam ja isto bila zaposlena i imala dijete, te radila kućne poslove da ne nabrajam, sudac ju je prekinuo i rekao da sam ja to radila za krevet. Šta sam sada doživjela na sudu, oni nisu normali. Nudili su mi neku oštetu od 4.000.- Euro. Naravno da sam odustala jer mi pripada pola kuće. Imam jednu sudsku odluku od 1994 da mi mora pola kuće u roku od 15 dana isplatiti. Danas ta sudska odluka je nevažna, ja neznam ni zašto. Oni samo kažu, tak je to. Šta da radim? 28.12.07 su odmah napravili termin za sljedeću raspravu. Zahvalna za odgovore.
  10. za odgovor i za savjet. Lijep pozdrav.
  11. ili tužbu, za ostvarenje svojeg prava kao nasljednik u parnici protiv nasljednice (maćehe) koja je zatajila kod ostavinske rasprave da ja postojim, sin iz prvog braka mog pokojnog oca. Živim u instranstvu pa nisam baš najbolji u sastavljnju takvih tekstova. Unaprijed mnogo hvala. U riješenju se spominje čl.232.st.2.-4.
  12. ja sam bratu i šogorici ponudila, ako će se doživotno skrbiti o majci da ču se odreći kuće, ako hoće da podjelimo onda ću im platiti ako se brinu o majci. Oni su to oboje odbili, što je i dobro, jer bih se već i pokajala što sam im ponudila, jer sam vidjela kakvi su. Kada sam otišla nazad ostvili su je samu, samo joj jednom na dan donesu jesti. Sutra u jutro putujem tamo, ja mamu volim i neću dozvoliti da je sama. Oni nerade nigdje, žive u istom mjestu, ja radim u inostranstvu, šta da radim? Da majku dovedem kod sebe? Hvala za svaki odgovor.
  13. Majka je bolesna, preživjela je oko 7 moždanih udara da nezna više ni pisati ni čitati , a i nečuje dobro.
  14. ako ću se ja brinuti za majku, jer nije sposobna da se sama brine za sebe, dali automatski nasljeđujem sve od majke ili to odredi sud i dali brat dobiva svejedno dio od majke za njenog života? Hvala za odgovor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija