Jump to content

06122004

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dug je oko 3500 kn ali imam predosjećaj da neću dobiti ! pokusati ću do načelnika doći za razgovor ali je parnica zakazana u ponedjeljak pa je možda već sada kasno !
  2. Ako uzmem odvjetnika koliku naknadu bi mogla očekivati za parnicu za platiti odvjetnika !
  3. Da dobili smo prijedlog od javnog bilježnika na sto sam napisala da usluga nije izvršena i sad sam dobila zakazani postupak ! U ovrhi sunavedeni i drugi računi za par mjeseci koje sam usljed primanja ovrhe platila tj ti su se mjeseci odnosili na odvoz koji su oni i ispstovali ali ostalih 8 mj nisu odvozili je nije bio moguć pristup objektu !
  4. Poštovani , firma je dobila ovrhu za neplaćene račune za odvoz smeća !Na ovrhu smo se zalili je je naplaćen odvoz smeća ali usluga pružanja odvoza smeća nije ostvarena jer su pred objektom 8 mj bili radovi postavljanje kanalizacije ! u dilemi sam dali da odustanemo od parnice ili ne ? kolike troškove mogu očekivati ako angažiram odvjetnika za zastupanje ?
  5. Poštovani! Zanima me dali poslovni prostor koji je u mojem vlasništvu treba imati ugovor o najmu sa firmom koja je također u mojem vlasništvu? Hvala
  6. Poštovani ! Ako mi možete odgovoriti na pitanje , kupila bih nekretinu poslovni prostor od moj strica za koje ću mu platiti međutim dali je pametnije sastaviti ugovor o darovanju i izbjeći porez ili kupoprodajni ugovor ! Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija