Jump to content

markofox

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. I ja sam svjestan toga, ali mene sada zanima dali će se uvažiti moja žalba ako se ja pozovem na zastaru, jer kako sam već naveo izdatnice su iz 2006 godine i sumnjam da će ih netko krivotvoriti, problem je što su oni radi legalnosti ovrhe račun fakturirali račun tek u 2010 godinei.
  2. Nisam dobio račun to je funkcioniralo na principu izdatnica. Ali sve izdatnice su iz 2006. godine, a oni su sada fakturirali račun sa 10. mjesecom 2010. godine.
  3. Poštovani ja bih imao jedno pitanje. Tijekom 2005 i 2006 godine gradio sam kuću. Tijekom toga perioda u jednoj lokalnoj firmi sam kupovao građevinski materijal. U samome početku sam položio veću svotu novca i na temelju toga sam naručivao materijal. Kada je ponestalo novca dozvolili su mi da uzimam materijal pa da im naknadno platim kako budem imao. Jedan dio toga duga sam im bio i platio, a ostao je jedan dio. Zadnji put materijal sam uzimao tijekom studenoga 2006. godine. Od tada me ta firma nije kontaktirala, a i kako je vrijeme prilazilo ja sam na to zaboravio. Tek u 10 mjesecu prošle godine pokrenuli su postupak naplate, a tamo je bilo navedeno kako je račun iz 9 mjeseca 2010. godine. Danas mi je od javnoga bilježnika došao prijedlog za ovrhu koji se temelji na gore navedenome računu iz 2010. godine. Mene konkretno zanima s obzirom da je materijal uziman tijekom 2006 poslovne godine, i sve izdatnice za meterijal potječu od tada kako je moguće da se račun vodi pod poslovniu godinu 2010.-u, a od 2006 godine nisam više ništa uzimao. Mene zanima u konkretnome slučaju dali ja imam mogućnost uložiti žalbu na ovršni prijedlog i pozvati se na relativnu zastaru, jer prošlo je više od 3 godine, a u tome periodu oni nisu poduzeli nikakve postupke za naplatu niti su me obaviještavali. Unaprijed zahvalan
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija