Jump to content

dummich

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. U postupku utvrđenja prava vlasništva Presudom Županijskog suda odbijen je i Tužiteljev i Protutužiteljev tužbeni zahtjev zbog nedovoljno označenog predmeta spora na nekretnini. Iako mi nije jasno kako jer je jedina stavr oko koje smo se usaglasili bila predmet spora, ali dobro..... Smatra li se ova stvar presuđenom stvari ili ne? Naime, trenutno se na terenu događa to da sam ja u posjedu, a druga strana je u vlasništvu te dolazi do stalnih provokacija verbalinih sukoba i sl. Uglavnom potpuno nenormalna situacija. Ako se ova stvar smatra presuđenom kako dalje i što dalje možemo napraviti, a ako ne onda znam što moram dalje. Fala svima na odgovorima!
  2. Poštovani ! Molim pomoć! Naime, ja sam tražio upis u vlasništvo temeljem dosjelosti, a protutužitelj je tražio predaju u posjed. Žup. sud nas je odbio i jednog i drugog zbog " nepreciziranog dijela nekretnine o kojoj se radi " time je postupak završio nakon skoro 10 isrpljujućih godina i 2 x Županijskog suda te donošenja u najmanju ruku čudnih presuda Općinskog suda. Što sada? Mene su ostavili u posjedu, a drugu stranu u vlasništvu. Za reviziju nije jer je spor male vrijednosti.... Radi li se ovdje o već presuđenoj stvari ili????? Molim pomoć!!!!
  3. Dajte se uključite molim Vas! Dosta mi je ocve trule administracije, činovničića koji misle da su mali bogovi i nenormalnog namještanja posla.
  4. Probaj se dogovorit da ti on da otkaz ko višku, ako to ne ide isprovociraj ga.
  5. Ma zapravo ti tu nema pomoći. Ako ih tužiš namjestit će ti otkaz, ako tražiš napismeno namjestit će ti otkaz i u slučaju bilo kakve bune namjestit će ti otkaz. Ako ih prijaviš za mobing učini to tajno jer ako se dozna osim što te neće zaposliti nitko od njihovih partnera pitaj kad ćeš se ponovno zaposliti. Probaj rješit stvar razgovorom, bolovanjem nakon premještaja. I ono što ti savjetujem kao jedino rješenje probaj pronaći drugi posao. Žalim na ovakvim informacijama, no i sam prolazim jednu vrstu mobinga i nažalost živimo u trulom kapitalističkom društvu tako da nam nema pomoći. Ja sam Već svašta probao.
  6. Molim Vas dali netko zna kako se može osporiti broj bodova koji mi je komisija dala nakon razgovora-intervijua na testiranju za radno mjesto zk referenta. Naime, Broj bodova iz svih dijelova testiranja je relevantan; tj koliko sam znao toliko sam dobio, a broj bodova iz testiranja je irelevantan i ono što je najgore komisija koja mi je dala toliko bodova koliko mi je dala u prošlom mi je intervjuu dala 10 bodova, a ono što je najluđe oni to ne moraju ni komentirati ni objasniti već samo izbodovati.
  7. Radi se o zapošljavanju u Općinskom sudu. Naime nakon iscrpljene procedure, žalbe na rješenje o prijemu i riješenja po žalbi Odbora za državnu službu podnesena je tužba Upravnom sudu koji nakon godine dana donosi rješenje koje je sasvim suprotno od rješenja kojeg je donio u prethodnom slučaju, a koji je bio identičan sa ovim mojim. Interesira me što sada, tužba Ustavnom sudu? Ma zapravo me interesira tko se brine i na koji način ja kao građanin mogu zatražiti određenu reviziju tj. da se ta praksa uskladi. Nije samo u tome problem, oprečna mišljenja o ovoj pravnoj stvari imaju i Odbor za državnu službu te Upravna inspekcija i Ministarstvo uprave. Kako bi vam možda bilo lakše radi se o rezultatima testiranja i pitanju jesu li ti rezultati obvezujući za čelnika tijela koji prima u službu ili nisu. Tj. ako sam bio najbolji sa najviše osvojenih ukupnih bodova mora li me primiti u službu ili ne. Tu svatko tumaći zakon, koji je nedavno promjenjen, na svoj način. Usput volio bih znati, a radi se o izmjena zakona o državnim službenicima i namještenicima, dali se izmjena koja glasi "da čelnik tijela može izabrati između najviše deset najbolje rangiranih kandidata" može tumačiti tako da on bira između bodovno jednakih kandidata ili prvih deset bez obzira na bodove.
  8. Ljudi moji ovo je nevjerovatno, postavo sam novu temu i u deset minuta temu je pregledalo 6 ljudi. Možda dobijem i odgovor! Pozdrav!!!!! Svarno ste naj!"
  9. Što učiniti kada predsjednik općinskog suda tri puta ne poštije odluku drugog stupnja u vezi zaposlenja već na tom mjestu nekoliko godina drži djelatnicu koju je prmio na određeno vrijeme i koja je na testiranju bila lošija od mene?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija