Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

dummich

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani ! Molim pomoć! Naime, ja sam tražio upis u vlasništvo temeljem dosjelosti, a protutužitelj je tražio predaju u posjed. Žup. sud nas je odbio i jednog i drugog zbog " nepreciziranog dijela nekretnine o kojoj se radi " time je postupak završio nakon skoro 10 isrpljujućih godina i 2 x Županijskog suda te donošenja u najmanju ruku čudnih presuda Općinskog suda. Što sada? Mene su ostavili u posjedu, a drugu stranu u vlasništvu. Za reviziju nije jer je spor male vrijednosti.... Radi li se ovdje o već presuđenoj stvari ili????? Molim pomoć!!!!
×