Jump to content

kovmar

Korisnik
 • Broj objava

  32
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Status RVI i prava uz to

  Ne živciram se, ovo je prvi put da išta pokrećem pa mi je sve nepoznanica . Ušla sam u sobu ,rekli su da dijagnoze imaju uzročno-posljedičnu vezu s ratom , sve u svemu ušla i izašla u 1 minuti. Hvala na odgovoru
 2. Status RVI i prava uz to

  Jeste li bili u KBO ili u Tvrđi? Ja sam danas bila na KbO ,prihvatili su ptsp i neurološki posljedica ozljede glave, nisu mi rekli postotak niti sam šta pitala. Rekli su mi da nalazi idu dalje na komisiju, kako mogu saznati koji sam postotak dobila?
 3. HRVI 20 %,,mirovina

  Pozdrav svima! Dragovoljac sam nešto preko 300 dana borbenog sektora,istočno bojište. 1.5.1992 prilikom obavljanja zadatka na bojišnici ozljeđena glava od detonacije. Neurološke pretrage započela 1994,nalazi nisu baš dobri te neurolog šalje na psihološku procjenu ,gdje se spominje prvi puta PTSP. Prva hospitalizacija 2000 zbog pokušaja suicida, psihijatar navodi opet ptsp ali se vodi dijagnoza F32.2 i 20 F43.2 Druga hospitalizacija 2010 zbog iste stvari. i dalje dijagnoza 32.2. Konstantno se liječim 18 g. Nedavno sam išla na psih. dijagnostiku -dijagnoza F43.1 i F32.2 (kronificirani ptsp popraćen depresijom i velikim poteškoćama u socijalnom funkcioniranju. Predala sam zahtjev za utvrđivanje HRVI ,(do sada nisam htjela) Uz psihijatrijske nalaze predala sam i ; neurološke - posljedica ozljede glave,EEG i REG nisu u redu i oštećen centar za ravnotežu 38/. na ozljeđenoj strani glave, 8/. na drugoj za štitnjaču- hioptireoza, difuzna bolest u nastanku ortopedske- artroza oba kuka neurokirurške-oper. kralježnice i 2 hemangioma na kralježnici gastrološke-gastritis i duodenitis sve kao posljedicu stradavanja i sudjelovanja u obrani RH.(zaposlena sam) Kakve su mi šanse za HRVI.
 4. Likvidacija DOO i doprinosi

  Hvala na odgovoru
 5. lasc-01 test,psiholog

  11.07.2018 sam na LASC-01 testu dobila 61 od 68 bodova , granični bod ti je 47. Kronificirani PTSP popraćen teškim depresijama. Odrađeno na kb Osijek. Koji postotak HRVI ,pojma nemam.
 6. Pozdrav! Vlasnik sam doo-a, frizerskog salona.Zanima me da li moram placati doprinose za sebe dok traje postupak likvidacije s obzirom da planiram raskinuti ugovor o najmu poslovnog prostora i samim tim necu imati prihoda. Hvala !
×