Jump to content

Vucica07

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Vucica07 objavio

  1. Poštovani, molim Vas za pomoć. Redovna sam studentica i moji će prihodi preko Student servisa ove godine vjerojatno prekoračiti 10.800 kn. To znači da ću prestati biti uzdržavani član. Prijavljena sam na PK svog oca koji radi u inozemstvu preko hrvatske firme, ali plaću prima tamo, a ne preko hrvatskih računa. On poreznu prijavu podnosi vani pa me zanima kako će i hoće li uopće to utjecati na njegovu poreznu prijavu? Isto tako me zanima što će biti samnom, ostajem li ja na njegovoj poreznoj kartici i dalje ili se trebam odjaviti? Nije mi baš jasno što to sve znači. I mogu li ja ikad više biti uzdržavani član, ako to ove godine prestanem biti, npr. sljedeće godine ne zaradim više od 10.800 kn? Lijep pozdrav
  2. Hvala puno na odgovoru. Evo već smo danas kontaktirali odvjetnicu, pa ćemo vidjet šta će bit. Jel mi možete malo još pojasnit šta bi ovo trebalo značit "pozovite se i na podjeljenu odgovornost za nasilničko ponašanje".
  3. Zato što se branio bez odvjetnika, i sve se prebrzo dogodilo, u jednom danu se sve izdogađalo, 4 dana prije Božića,a prije toga su nas mjesecima maltretirali i povodili smo se linijom manjeg otpora "izdržat ćemo još i to pa ćemo imat svoj mir", a na kraju još gore.
  4. Molim Vas hitno za pomoć. Tata mi je prije više od 7 mj bio osuđen na pritvor od 5 dana zbog nasilničkog ponašanja prema nećakinji(30g) i bratu(55g).. Nije bio kriv jer sam ja tamo bila i sve vidjela,ali se nažalost sve urotilo protiv nas kao i cijela njegova obitelj... Tata nikad prije nije bio osuđivan niti je imao kakav prekršaj. Sad nakon 7 mj stiže opomena pred tužbu od odvjetničkog ureda da plati 14000 kn naknade za štetu za nanesene ozljede,duševnu bol, strah.....Ozljeda naravno nije bilo, ali su nekim čudom napisane bile i tad kada je osuđen i sad u ovoj opomeni. On više od 7 mjeseci nije radio i prije tjedan dana je dobio posao, i napokon nam je kao krenulo, i sad ovo. 14000 kn nije malo, a oni ne zaslužuju dobit ni lipe, trebali bi mi dobit oštetu za sve što su nam napravili, samo što mi ne riješavamo stvari na takav način kao što oni uporno rade. Ako je netko voljan dati mi savjet što treba napraviti, poslat ću mu skeniranu opomenu na mail. Hvala vam.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija