Jump to content

wenus

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Htjela bi uzeti odvjetnika u Zagrebu i sud u Zagrebu zato jer su u mom gradu gradska firma i gradski oci i gradski suci povezani pa to nema nikakvog smisla u mom gradu, već sam čula glasine kako će me srediti u mom gradu odvjetnici i suci pa se to dalje nastavlja mobing i od pravosudnog sustava u mom gradu gdje ispada da građanin RH koji trpi mobing najbolje da zbriše glavom bez obzira jer tu u HR ne može ostvariti baš nikakva prava osim biti mučen do u nedogled od svih mogućih sustava. Znači trebao bi mi pošteni odvjetnik iz Zagreba koji nije preskup -da li takav postoji?
  2. Da imam 2 jako čvrsta dokaza za mobing moguće i više njih, tako da je mobing sigurno dokaziv
  3. Hvala na odgovorima, uglavnom ako mi ne žele dati sporazumni otkaz onda bi ja dala otkaz i podigla tužbu za mobing ili mogu biti na bolovanju i podići tu tužbu bez otkaza? Da li ima tko preporuku za nekog odvjetnika?
  4. Radim u gradskoj firmi oko 15 g i svih tih godina sam doživljavala maltretiranje i nepravdu. Sad je to sve postalo nepodnošljivo pogotovo zbog smrti u obitelji ja sam stalno bolesna od nečeg. Tako da sam ja prolupala od tog maltretiranja i bolesti i zadnje pismeno zatražila da mi nek direktor da sporazumni otkaz i otpremninu ili da ću ja podnesti pritužbu za mobing protiv svojih prvih nadređenih. Na što mi direktor nije ništa odgovorio. Što da radim?Molim vas preporučite mi odvjetnika za moj slučaj. Hvala.
  5. molim odgovor: kako se podnosi tužba za nanesenu duševnu bol i kakve dokaze trebam imati? hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija