Jump to content

bibi_0701

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja sam zahtjev predao 29. ožujka ove godine, a rješenje i novac sam dobio prije tri dana. Načekao sam se, ali bolje ikad nego nikad. Kako su mi kolege ovdje na forumu sugerirali... naoružaj se strpljenjem. Pozdrav!
  2. Nakon skoro 9 mjeseci stiglo rješenje, 4000 kuna, čekam isplatu.
  3. Zaboravih, meni teče već osmi mjesec, dokumentacija 100% potpuna, nikad pomoć dobio nisam. Ne bih je tražio i sada da nije gusto. Neću više jadikovati, znam da ima i onih kojima je gore od mene, ali isto sam tako siguran da ima i onih koji su omastili brk bez stanovite potrebe.
  4. Gledao sam u subotu emisiju Veterani mira, gostovala je predsjednica Zaklade (tako nešto). Tom prilikom je izrečena velika neistina oko roka čekanja za isplatu. Na konkretno postavljeno pitanje koliko se čeka da se predmet riješi, dotična je odgovorila: Ako je dokumentacija potpuna, zahtijev se riješava u roku od 2 mjseca. ???? Također je napomenula da je 3 tisuće zahtjeva na čekanju jer branitelji koji su već dobili pomoć traže je opet. Ako imaš sreće i dobiješ telefonskim putem Zakladu, djelatnici kažu da se čeka oko pola godine. U stvarnosti je taj rok i duži. Ne znam čemu i kome služe laži. Pozdrav!
  5. Pozdrav, kao što sam već napisao, zamolbu sam poslao 29. ožujka ove godine. Danas sam imao sreće i dobio sam telefonskim putem gospođu u Zakladi koja mi je rekla da predmet još nije ni obrađen. Prošlo je 7 mjeseci od njegovog zaprimanja!!! Cenzus po članu mog domaćinstva je 885 kuna, samohrani sam otac. Strpljenje ili prestanak nadanja?
  6. Svakodnevni pokušaji telefoniranja nisu urodili plodom, kao ni to što sam već nekoliko puta slao upit putem faxa. Obzirom da nisam iz Zg, nemam mogućnost osobnog dolaska u njihove prostorije, iako i na stranici Zaklade piše da nema mogućnosti osobnog dolaska stranaka. Udovoljavam svim navedenim kriterijama, pomoć do sada nisam dobio, a čekam na odgovor (pozitivan ili negativan) 6 mjeseci). Počeo sam već i sumnjati u njihov objavljeni broj riješenih zahtjeva, jer kao što se vidi, mogućnost provjere je ravna nuli. Nisam Vam puno pomogao, samo iznosim svoju situaciju, tako da vidite da niste usamljeni. Ima nas još...
  7. Poštovani, imam veliki i hitni problem u rješavanju uknjižbe prava vlasništva na nekretnini u Zagrebu, pa mi je za rješavanje tog problema neophodan odvjetnik koji se dobro razumije u tu materiju. Imate li saznanja koji su odvjetnici specijalizirani za takve slučajeve? Hvala na odgovoru.
  8. Pozdrav, molim vas ako netko ima konkretne ili nedavne podatke o isplatama financijske pomoći. Naime, 29. ožujka ove godine poslao sam Zakladi branitelja zahtjev za isplatom financijske pomoći zbog teške financijske situacije. Samohrani sam otac 3 djece (2 maloljetne),moja mirovina iznosi 2.970,00 kuna. Zakladu je nemoguće dobiti (linija je ili zauzeta ili se nitko ne javlja). Na stranicama Zaklade su objavili da mjesečno rješavaju cca 400 zahtjeva, pa me zanima da li netko ima informacije koliko se dugo čeka na isplatu? Zahtjev za pomoć sam zatražio prvi put te sam ga opsežno dokumentirao. Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija