Jump to content

Hanza

Korisnik
  • Broj objava

    182
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.ribolov-koprivnica.com

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Nisu, kupuješ dozvolu s uključenom članarinom kod odabranog Ovlaštenika gdje vrijedi za sve njegove vode npr. rijeke, jezera, ribnjake, bare te vrijedi za sve ostale otvorene vode (rijeke) na području Hrvatske. Cijena je kod većine uglavnom kao za seniore.
  2. Ja sam imao Pevca i utopio ih po nekih 240 kn komad, to je bil i neka maksimnalna cijena ..sad ih više nema na burzi.
  3. Blizu smo dva posto! https://www.mirovina.hr/novosti/plenkovic-slucajno-otkrio-za-koliko-ce-nam-porasti-mirovine-u-ozujku/
  4. Nisam puno fulao sa 2,6 %👍 iako su jucer portali objavili da je 1,8 ipak su danas uzeli u obzir jos neke parametre u izracunu t asko da je 2,44 ok a tocno cemo znati na UV mirovinskog.
  5. Ne vrijedi za nas koji smo u mirovini samo za one koji odlaze u mirovinu.
  6. Moglo bi biti svašta..uglavnom bude između 2,5 do 3! A možda i više. Inflacija je 1,7 % a rast bruto plača 5,9 % pa maštajte.
  7. Tko ima (još9 Pevec dionice ovo bi ih moglo zanimati. https://udp.hr/vijesti/odluka-burze-o-prestanku-trgovanja/#more-580
  8. https://www.vecernji.hr/vijesti/struja-poskupljuje-ali-racuni-ce-biti-manji-nego-lani-1191590
  9. Imam kod Erste banke brokerski ugovor. Dobijes pristup njihovoj aplikaciji za trgovanje. Tamo zadas nalog i odaberes cijenu prodaje. Maksimalno 7% vecu od trenutne vrijednosti.
  10. Ja čekam na 295 da odu. Ako se približi 295 dižem malo više na Erste brokeru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija