Jump to content

Dodadi

Korisnik
  • Broj objava

    120
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Zna li netko koliko točno dana treba biti prekid bolovanja po dijagnozi s kojom imaš 100 % bolovanje, da bi se kasnije opet moglo ostvariti bolovanje od 100 %???
  2. Zna li netko TOČAN broj dana koji je potreban za prekidanje bolovanje pod jednom dijagnozom, a kako se ne bi izgubilo 100 % bolovanje i u kojem to službenom aktu stoji napisano???
  3. Isti sam odgovor dobio i ja. Vjerojatno mijenjaju samo ime i prezime.
  4. Kuća je izgrađena davno prije, a ja sam svoj dio dobio darovnim ugovorom od roditelja.Naravno mi smo pomoću kredita ulagali u kuću i istu uređivali, i ja sam spreman sve to zbrojiti, oduzeti, podijeli i njoj isplatiti ono što joj pripada vezano za kuću. Problem je samo što nemam s kime dogovoriti o tome jer ona je u svom nekom jeb.... filmu. A kad pomislim kako će život u toj kući izgledati kada ona dobije moje tužbe na ruke........ Bože pomozi. Ja znam da sam na svaki način na gubitku, ovako barem imam kontakt s djecom, ali i ona pate, a kada ode iz kuće ( što je obavezno ) onda će mi zagorčavati život na sve moguće strane.
  5. Moram priznati da si zbilja pametan i da si me sad zbilja prosvijetlio. Bolje se primi nekog drugog posla nego da svojim glupostima zamaraš ljude na forumu.
  6. Mislim da bi mi umjesto upozorenja o vikanju više pomogao konkretan odgovor, a vičem da me možda netko čuje i da mi da konkretan odgovor ili savjet. Hvala.
  7. Ma što se tužbe tiče to je s moje strane sve ok ( s njom ne mogu normalno razgovarati o ničemu ), ali zar ONA MORA ŽIVJETI SAMNOM U MOJOJ KUĆI (MOJIH RODITELJA ) DOK TRAJE BRAKORAZVODNA PARNICA????
  8. Imamo troje djece 7, 10 i 15 godina. Ja sam otvoren za svaku kombinaciju, osim da ona živi samnom, a može živjeti kod svojih roditelja gdje ima na raspolaganju skoro čitavu obiteljsku kuću.
  9. Živo sr....!!! Rastajem se od nje zato što ne možemo živjeti zajedno, a upravo to moram, dok će trajati sva ta procedura, koja sigurno i neće biti baš brzo gotova. U biti moram platiti odvjetnika i tužit ju, a onda svaki božji dan živjeti s njome. STRAŠNO!!!!
  10. Ali kad podnesem tužbu moram živjeti s njom u istoj kući koja sigurno neće biti puna "sreće i veselja", a ona ne želi iz kuće, a ja ne mogu, jednostavno "nemam s kime" dogovoriti išta pametno i nama oboje prihvatljivo.
  11. Supruga, djeca i ja živimo u kući koja je vlasništvo mojih roditelja i mene. Pošto je naš zajednički život nemoguć iz više razloga rekao samm joj da se želim rastati od nje i da od nje tražim na napusti kući u kojoj živimo jer je ista pod hipotekom i ja plačam poveću ratu kredita, tako da si ne mogu priuštiti podstanarstvo, a ona ima gdje otići živjeti. Ona ne želi rastavu, ne iz ljubavi prema meni, ne želi napustiti kuću, ne želi ništa normalno i racionalno jer ja sam spreman na svaki dogovor, već joj je valjda jedini cilj da me je.... u mozak, i svaki dan provocira i maltretira. Kako da se izvučem iz toga bez posljedica, a i da mi ne smjesti zatvor zbog rupa iz Obiteljskog zakona i sl.
  12. Kojim je zakonon regulirano to pitanje bolovanja???
  13. Znači brzo i efikasno kao i sve drugo u ovoj državi!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija