Jump to content

kbegicsi

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ne znam što da kažem. Hvala. Strah me vlastitog djeteta jer je govorio da će nas sve poklati i mene i moje roditelje kao i bivšeg.I sad bih ja trebala živjeti sa njim do kad dok me ne ubije i onda on u zatvor a ja u grob. Prestrašno. Ja znam da treba štititi djecu ali što je sa pravima roditelja?? Mom djetetu ništa nije falilo jer imao je sve tako da se nikako ne može svrstati pod druge točke. Stvar je samo ta da bivši a ni ja ne želimo da živi sa našim obiteljima.
  2. Bili smo i tako i njima je sin najnormalnije dijete. Sa njim smo bili na nekoliko mjesta i svugdje ista priča. Meni treba odgovor na pitanje o tome što će se protiv mene dići kaznena prijava za zanemarivanje djetetovih prava. Najviše me zanimaju koje su posljedice toga? Novčana kazna, zatvor??!! Ne savjeti o pomoći za dijete jer ja to znam i nije da ju nisam tražila.
  3. Lijepo pozdrav svima. Nalazim se u užasnom periodu života ali pokušat ću skratiti priču. Dijete mi je trenutno u centru u Dugavama jer je i mene i bivšeg supruga fizički napao i prijetio nam kako će nas zaklati, sve pobiti i bilo je tu još svakakvih riječi i prijetnji.... CZSS smo sve prijavili kao i po njihovoj uputi i policiji gdje sam jučer bila 3 sata na razgovoru. Slijedeći Petak sin treba izaći iz Dugava no ja ne želim da ide kod mene a suprug ne želi da ide kod njega. Suprug - bivši- se izjasnio da ide kod udomitelja, dok ja nisam pristala na to i sad je cijeli pritisak na mene da ga ja uzmem sebi. Sljedeći tjedan se udajem i nakon što sredim dokumentaciju selim se u Švedsku, do zadnjeg nemilog događaja i sin je trebao ići sa mnom i budućim suprugom no nakon ovoga se bojimo što bi se moglo desiti ikada će on opet planuti i do kada i kako tako živjeti. Upozorena sam da će se protiv mene dići kaznena prijava za zanemarivanje djetetovih prava. Najviše me zanimaju koje su posljedice toga? Novčana kazna, zatvor??!! Molila bih da me se ne osuđuje jer nisam htjela pisati svakodnevne situacije sa djetetom jer bi to bio post preko nekoliko stranica. Dijete treba pomoć koju mu ja ne mogu pružiti a sa njim se bojim živjeti. Jučer sam bila kod njega i izjavio mi je kako kada izađe van da će nabaviti boxer i nož i ispikati jednog prijatelja nožem, tj. ubiti. Krv mi se u žilama sledila, tako da molim bez osuda. Znam da zvučim kao nemajka, ali ja sam za svoje dijete okretala i nebo i zemlju ali eto on je odlučio ići drugim putem koji ja ne mogu prihvatiti. Inače dijete ima 15 godina. Hvala svima na odgovorima
  4. Posao tražim i sama a bome ga nije lako naći , svi bi da im radiš 24 sata za 2200kn, a kome djete na čuvanje ??? Postavila sam pitanje jer nikada nismo imali ovakvu situaciju a nisam ju sanjala ni u najgorim noćnim morama i stvarno se bojim ako suprug ne nađe novi posao kako ćemo ?
  5. Stvarno ne znam kome da se obratim pa se sa velikom molbom obraćam Vama .Ja sam nezaposlena već 1,5god i danas je moj suprug dobio otkaz zbog organizacijskih razloga .Od 5 mjeseca smo korisnici dječjeg doplatka , kako će mo sada biti oboje nezaposleni a treba plaćati kredit (1000kn ) imamo djete koje ide sad u 2. razred zanima me na što još sve imamo pravo (besplatne knjige, prehranu u školi ...) jer stvarno ne znam kako će mo se spasiti .Prodati više nemamo šta jer smo sve što je vrijedilo prodali ( Molim Vas da pomozite ! Unaprijed zahvaljujem !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija