Jump to content

Prcan

Korisnik
  • Broj objava

    35
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Ako čovjek ima 5300 kn 10% bi trebalo biti 530 to znači da bi trebao dobivati mirovinu od 2 mjeseca manju od 5000 kn ili je to limit?
  2. U potpunosti se slažem sa tobom generacija 63 jer ovakav status dragovoljca hvala lijepa.
  3. Baš tako CheKirac strašan je taj status dragovoljca DR
  4. Da samo dali se svi slažu ko je to dragovoljac DR neki su bili u ratu 4 godine i više pod ugovorom pa nemaju tu privilegiju, a neki su bili mobilizirani 90-91 tih 100 dana pa imaju taj status eto dalo bi se raspravljati.
  5. Ja bio danas u hzzo Vž. jedna teta htjela napraviti besplatno dopunsko druga veli ne, HB bez RVI opća 60% rat - 40% ostalo, rješenje za mirovinu da nigdje ne piše oštećenje organizma i to je to!
  6. Molio bih vas na odgovor dali netko znade jesu li oboljeli branitelji od ptsp-a oslobođeni plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja po izjavi ministra i ako jesu kako se to provodi u hzzo-u Hvala?
  7. To ti je to 9 mjeseci i s time da sam zvao svaka dva tjedna
  8. Evo ja čekam od 07. 2007. sad je na izračunu u tvrtkovoj
  9. Almire jel imaš rvi i po kom činu su ti izračunali iznos mirovine?
  10. Ja ti isto čekam rješenje oko 8 mjeseci i još ništa, a sam bog zna čemu se možeš nadati! Kako dugo si čekao na rješenje?
  11. Neznam kako bi krco to tako brzo dobio ja čekam 7 mjeseci i još ništa!
  12. Pa ja sam bio 03.07. u Tvrtkovoj na vještačenju i od onda mi je predmet kod Taborskog i još ništa! Jesi dobio privremenu?
  13. Kako dugo ti je predmet u obradi krco 1?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija