Jump to content

DeNaci

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim-kako i kome se obratiti radi iseljenja bespravnih stanara? Općinski sud (koji odjel) ili policija? Službeni formular ili slobodna forma? Biljezi? To se nosi u pisarnicu ili? Koliko dugo se čeka odgovor, odnosno postupanje? Ili postoji drugi put za iseljenje bespravnih stanara (papiri koji se tiču vlansištva su čisti)? Situacija je hitna. Puno hvala unaprijed.
  2. Molila bih savjet (pomoć) u vezi denacionalizacije. Postupak traje od 1997 (na vrijeme je predan zahtjev), u predmetnom prostoru su bespravni stanari koji nemilosrdno uništavaju apsolutno sve (zgrada je u pitanju), do sada nikakav pravorijek nije donesen, ... Kakav je put, kome se najprije žaliti na sporost (koji sud prije Strassbourga), kako se pišu žalbe ... Do sada je previše novaca otišlo zalud, pa molim ako netko ima konstruktivan savjet. Može na pp. Hvala.
  3. Molila bih savjet (pomoć) u vezi denacionalizacije. Postupak traje od 1997 (na vrijeme je predan zahtjev), u predmetnom prostoru su bespravni stanari koji nemilosrdno uništavaju apsolutno sve (zgrada je u pitanju), do sada nikakav pravorijek nije donesen, ... Kakav je put, kome se najprije žaliti na sporost (koji sud prije Strassbourga), kako se pišu žalbe ... Do sada je previše novaca otišlo zalud, pa molim ako netko ima konstruktivan savjet. Može na pp. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija