Jump to content

Ela1978

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Poštom mi je 24.06.2014. došao prijedlog za ovrhu na kojem je datum 26.07.2010. godine. Za vipnet račune iz 2009 godine. Zovem javnog bilježnika, i on mi kaže da nisu proveli ovrhu jer mi nisu uspjeli dostaviti rješenje. U 4 godine da mi nisu uspjeli dostaviti rješenje??? Ne razumijem ih. Meni to nije normalno jer sam ja u ovih 4 godine bila sto puta u pošti i preuzimala sve što mi je dolazilo. Kaže mi javni bilježnik da oni nemogu provesti ovrhu ako im se nije vratila dostavnica da je prijedlog za ovrhu preuzet s moje strane. Što da napravim? Da pišem prigovor na zastaru ili kaj?
  2. Dobila sam obavijest od suda da će se ovršiti moja nekretnina, zbog duga za neplaćene rate pričuve. Može li se prodati moja nekretnina ako je ona po hipotekom banke, kod koje sam uzela stambeni kredit i uredno ga plaćam? Kredit trebam plaćati još 20 godina. Ili se ta pričuva stavlja u red čekanja dok se ne namiri stambeni kredit?
  3. Zanima me da li je ravnateljica vrtića postupila po zakonu kada je donijela odluku da se nemože plaćati pola rate vrtića ako dijete nije išlo cijeli mjesec u vrtić?? Dijete mi nije išlo u vrtić od 20.06. i tek će sada krenuti (05.09.). Naime, vrtić je u Zaprešiću. Samo za 8. mjesec sam dobila uplatnicu na pola cijene vrtića, a za ostalo moramo platiti pune iznose. Kaže da se može platiti pola cijene vrtića samo za jedan mjesec u godini!!??? Katastrofa. Plaćam 745 kn a dijete tamo nije ni boravilo, ni hranilo se ni išta drugo. Da li se može pobiti takva odluka. Kome da se obratim? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija