Jump to content

mikica1210

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mikica1210 objavio

  1. pozdrav ljudi!!! molim Vas za pomoć! jučer sam predala IP obrazac za 2011.godinu u poreznu upravu, i danas mi je stiglo mailom da je neispravan...e sad, problem je u tome što je djelatnica bila cijele godine na komplikacijama, pa na porodiljnom, i iznos je o,oo , a radi kod 2 poslodavca, a kod nas ima identifikator "2"... porezna uprava ne prihvaća iznose 0,00 kod identifikatora "2"...sad mene zanima dal smijem promijeniti identifikator na "1" budući da nema kod nas pk karticu? što da učinim? unaprijed zahvaljujem!!!
  2. Molim Vas pomozite!!! Ove godine ću po prvi put raditi godišnji popis imovine i obveza (u proračunskom računovodstvo), a neznam odakle uopće započeti???? Dali da izlistam sva knjiženja tokom godine, ili da hodam po školi popisivati imovinu...molim Vas pomozite!!!!!!
  3. POZDRAV! Molim vas, pomozite!!! Što učiniti u slučaju kada je obračunano bolovanje na teret poslodavca, umjesto na teret Hzzo, a plaća se više ne može mijenjati jer je isplaćena, i prošlo je mjesec dana...? Unaprijed hvala!!
  4. Pozdrav! zanima me dali kod ovrhe plaće ima prednost banka kod koje je otvoren tekući račun, ili se ovrha mora vršiti zadanim redom? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija