Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

marlek

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim odgovor od nekog tko se azumije Imam smor od 2002 godine u kojem sam tužena stranka za utvrđivanje vlasništva, u kratko, kupila sam nekretninu, od osobe koja je nasljedstvom stekla istu, a koja živi izvan Hrvatske, i koju isti nisu tužili ranije već su čekali da ja postanem pravi vlasnik te tužili mene, i tako to traje prvostupanjski sud je to držao 7 godina dok nije donio presudu da moram predati to vlasništvo, onda žalba moja županijskom, koji je odluku odbio u cijelosti i vratio na ponovni postupak i sad to tako opet traje eto, mene zanima, jer sumnjam u pravednost suđenja, mogu li tražiti izuzeće suda i od koga to tražim, i drugo mogu li ja kao tužena podnijeti tužbu ustavnom sudu zbog (da mi se precizira kojem točno sudu, jer se na legalisu spominje i vrhovni i županijski i ustavni) duljinje vođenja spora jer mi je u interesu da se to konačno riješi, kako bih imala mir i uživala nakon 12 godina na posjedu kojeg sam uredno kupila, platila, prepisala DOSTA MI JE HITNO PA SE ZAHVALJUJEM NA ODGOVORU
×