Jump to content

WealtBeat

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Piše da protiv prekršajnog Naloga imam pravo prigovora nadležnom prekršajnom sudu, a da se prigovor podnosi putem Policijske uprave. Jer, prvo sam bila predati prigovor na prekršajni sud pa su me oni od tamo poslali da ga predam u PU. No, dobro, najbitnije je da je prigovor predan. Puno hvala na svemu.. Sad cekam rasplet i javim kakv ce biti. :hvala: :hvala: :hvala:
  2. Prigovor napisan i predan! Napisala sam ga ranije danas, ali dosta je slican onome sto ste mi predlozili, tako da bi to trebalo biti u redu. Jedino što mi je dežurni odbio staviti štambilj i potpis, a prije toga uopce i primiti prigovor. Nakon silne vike od njega i jos jednog policijskog službenika ("sta si ja umisljam, nemaju oni vremena za to, sta ce oni s tim..."), dežurni mi je pokazao vrata i rekao "hvala, doviđenja". Eto. Ali nedam se ja! Puuuuuuno hvala na svemu i obavezno javim kako je prošlo!
  3. Vrijeme konzumacije u zapisniku nije navedeno. Izjava je ocito zanemarena. Predala sam prometnu i vozacku, OSO mi je pokazala na uvid koncentraciju alkohola, otisla je do vozila pa vjerujem da da je pokazala i policajcu u autu. U autu je sastavljala zapisnik, a za to vrijeme ja sam sjedila na zadnjem sjedalu policijskog vozila. Žalbu cu napisati obavezno. Samo me zanima što točno da navedem u njoj, ne zelim nista zeznuti. ??? I, puuuuuuno hvala na svemu. Nisam znala koga pitati za barem malo savjeta, a ovdje sam dobila mnogo. Hvala
  4. Vrijeme konzumacije ne pise.. Vrijeme zaustavljanja 4:20h Vrijeme testiranj 4:25h Potpisi: moj, policijske sluzbenice koja me zaustavila i sluzbenika koji je bio s njom i koji je cijelo vrijeme sjedio u autu. Svjedok se voljan potisati na žalbu i dati usmenu izjavu.
  5. Hvala na savjetima! Imam zapisnik ispred sebe i iskreno, u njemu ni nista nije sporno (pristala sam na testiranje, priznajem da sam popila jedno piće, kolika je koncentracija alkohola..). Mene muci sto policijski sluzbenik nije uzeo u obzir vrijeme koje je proslo između konzumacije i testiranja (sad vidim da postoji i rubrika "Primjedbe ispitanika", mozda mi je mogao/trebao reci da to postoji, mogla sam to za vrijeme i zapisati ) i da se tu radi o banalnom prekoracenju od 0,02 g/kg! Ono sto me zanima jest sto mi je najbolje ucini? Napisati prigovor u kojem izjavljujem da nisam kriva za prekrsaj koji mi se stavlja na teret i da trazim da me sud usmeno saslusa kako bih mogla osobno iznijeti razloge svoje zalbe. Onu zalbu dezurni policajac nije ni uzeo, on me savjetovao neka malo istrazim jer ni njemu nije jasno zasto sam dobila kaznu kad se tu radi o 0,02 i s obzirom na vrijeme. Znaci, prigovor?
  6. Nedavno sam zaustavljena od strane policijske patrole. Pristala sam na alkotest cime mi je utvrđeno 0,52 g/kg (umanjeno za 0,1). Te sam veceri doista popila jedno pice, ali vrijeme između konzumacije i alkotesta je bilo krace od 10 min. Iako sam to napomenula policijskoj sluzbenici i iako se tu radi o prekoracenju od samo 0,02, kaznjena sam sa 1000 kn + 180 kn sudskih troskova. Kako mislim da takva odluka policijske sluzbenice nije ispravna jer je od konzumacije do alkotesta proslo doslovce nekoliko minuta i kako se tu radi o samo 0,02, odnijela sam zalbu u policjsku postaju. Dezurni policijski sluzbenik kojem sam zalbu predala se , nakon sto je zalbu procitao, slozio samnom i savjetovao mi neka se radije raspitam kod neke pravne osobe jer mozda postoji bolji nacin kako to rjesiti. Zato, zanima me sto vi mislite. Hvala, 0,02
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija