Jump to content

pile

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Daj me ti mrljavac malo utješi, reci koju dobru!
  2. Sad sam na bolovanju duže vrijeme! Kakve veze ima moje obrazovanje,zanimanje,radni staž...itd. Zašto bi bio odbijen ako imam sve papire koji se traže na mirovinskom? Kaj svi na ovom forumu iz vojske idu u mirovinu, a mi koji smo se skinuli nemamo više kaj tražiti na mirovinskom? Dali je u svezi sudjelovanja u ratu????? Nadao sam se nekakvom konkretnom odgovoru, a dobio sam odgovor kojemu sam se najmanje nadao! Nema veze ja ću predati uskoro zahtjev na mirovinskom pa kud puklo da puklo. Nadam se da neču i od njih dobiti odgovor ko i od Dure.
  3. Da li se isplati predati papire za mirovinu? Imam 50% trajnu invalidnost ptsp,status dragovoljca, bio sam u 1.gardijskoj brigadi,a sad radim u jednoj Zagrebačkoj firmi. Čin pozornik razvodnik.Odličan ratni put! Ako se isplati, koliko bi bila mirovina i koliko dugo se čeka cjela ta procedura? Hvala na odgovorima!
  4. ja bi zamolio za tablicu ako može dzagreb@net.hr
  5. Županija Zagrebačka. Tigrovi 9.1991-7.1993 i OLUJA
  6. Jučer sam otišao raditi popodne pa nisam mogao napisati imam 30%HRVI oboljenje ptsp!
  7. Hvala za odgovor ali me jos nesto zanima! Dali dajem zahtjev kad odem na bolovanje ili to mogu otiči bilo kada? Moram li iči svaki put kad idem na bolovanje dati novi zahtjev?
  8. Poštovanje svim Hrvatskim braniteljima ma gdje bili! Prvi put sam na ovome forumu i moram priznati da sam jako zadovoljan sa njime i na njemu se može vidjeti i naučiti svašta i dobiti dobar savjet! Moje pitanje bi bilo dali ja kao 30% invalid imam pravo na 100% bolovanje u firmi u kojoj sad radim! I naravno kako bi to mogao ostvariti? Hvala na svim odgovorima
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija