Jump to content

cezar01

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Vidim da je ovdje bila raspravljana slična situacija u kojoj sam se ja našao. Niže je opisana situacija, pa bi bio zahvalan ako mi netko može dati savjet. Našao sam se u situaciji da mi je dana 14.03.2012 godine pristiglo rješenje od suda o ovrhi nad mojim vozilom. Naime, radi se o tome da sam pozajmio određeni iznos novaca od fizičke osobe, te smo to evidentirali zadužnicom ovjerenom kod javnog bilježnika. Nigdje nismo spomenuli vozilo ni ništa pa mi nije jasno kako može upisati pravo vlasništva nad vozilom bez sudske rasprave? U međuvremenu sam s tom osobom stupio u loše odnose te nije htio prihvatiti novac natrag nego je rekao da ćemo to sve riješiti sudskim putem. Zanima me sljedeće: Rješenje o ovrsi je pristiglo dana 14.03. kao što sam već naveo, a doneseno je 12.03. Sada me zanima što mi je za činiti s obzirom da sam ja svoje vozilo prodao dana 08.03.2012. te pravno taj automobil više nije u mojem vlasništvu? Također me zanima dal da napišem žalbu sudu na koju imam pravo od 8 dana i da navedem da je vozilo prodano i da sam spreman namiriti sve obveze koje imam prema toj osobi. Bio bih zahvalan na komentaru, savjetu kome da se obratim. Unaprijed hvala!
  2. Poštovani, našao sam se u situaciji da mi je dana 14.03.2012 godine pristiglo rješenje od suda o ovrhi nad mojim vozilom. Naime, radi se o tome da sam pozajmio određeni iznos novaca od fizičke osobe, te smo to evidentirali zadužnicom ovjerenom kod javnog bilježnika. Nigdje nismo spomenuli vozilo ni ništa pa mi nije jasno kako može upisati pravo vlasništva nad vozilom bez sudske rasprave? U međuvremenu sam s tom osobom stupio u loše odnose te nije htio prihvatiti novac natrag nego je rekao da ćemo to sve riješiti sudskim putem. Zanima me sljedeće: Rješenje o ovrsi je pristiglo dana 14.03. kao što sam već naveo, a doneseno je 12.03. Sada me zanima što mi je za činiti s obzirom da sam ja svoje vozilo prodao dana 08.03.2012. te pravno taj automobil više nije u mojem vlasništvu? Također me zanima dal da napišem žalbu sudu na koju imam pravo od 8 dana i da navedem da je vozilo prodano i da sam spreman namiriti sve obveze koje imam prema toj osobi. Bio bih zahvalan na komentaru, savjetu kome da se obratim. Unaprijed hvala!
  3. Poštovani, našao sam se u situaciji da mi je dana 14.03.2012 godine pristiglo rješenje od suda o ovrhi nad mojim vozilom. Naime, radi se o tome da sam pozajmio određeni iznos novaca od fizičke osobe, te smo to evidentirali zadužnicom ovjerenom kod javnog bilježnika. Nigdje nismo spomenuli vozilo ni ništa pa mi nije jasno kako može upisati pravo vlasništva nad vozilom bez sudske rasprave? U međuvremenu sam s tom osobom stupio u loše odnose te nije htio prihvatiti novac natrag nego je rekao da ćemo to sve riješiti sudskim putem. Zanima me sljedeće: Rješenje o ovrsi je pristiglo dana 14.03. kao što sam već naveo, a doneseno je 12.03. Sada me zanima što mi je za činiti s obzirom da sam ja svoje vozilo prodao dana 08.03.2012. te pravno taj automobil više nije u mojem vlasništvu? Također me zanima dal da napišem žalbu sudu na koju imam pravo od 8 dana i da navedem da je vozilo prodano i da sam spreman namiriti sve obveze koje imam prema toj osobi. Bio bih zahvalan na komentaru, savjetu kome da se obratim. Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija