Jump to content

gip

Korisnik
  • Broj objava

    46
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav ekipi. Evo danas došla lova za udžbenike. Papire predao sredinom rujna, početkom desetog došlo rješenje i danas eto i lova. Kažu da to tako nekako i ide, dok podmire sve: dječji, invalidnine.
  2. Može li mi netko objasniti sljedeću stvar: netko je ranjen na početku rat i ne na ratištu nego kod kuće i ima nevjerojatan broj dan, sve do kraja rata, dok je drugi branitelj ranjen na ratištu i ima puno manji broj dana (također na početku rata). Taj dio ne razumijem i pitam se tko može tu napraviti red kad je gore prvom navedenom sigurno sve ispotpisivano od doktor pa do kojekakvih zapovjednika. Ja sam supruga dragovoljca i on se ne želi uopće zamarati s tim, ali mene zanima.
  3. Ništa novo, opet sve po babi i stričevim. Masa djece tamo nekih! Žena mi je na birou popriličan broj godina i nema loš rukopis,SSS upravni smjer, dvoje malodobne djece itd. SVE JE TO JEDNO VELIKO G....!!!! Nije da sam se previše nadao, ali ipak. Toliko od poštenja u ovoj našoj državici!
  4. Ljudi moji pa ti koji sjede u HVIDR-i rade samo za svoju fotelju, da ne kažem, stolicu. Oni ne bi trebali biti stranački obilježeni. A što se tiče mirovina, hm ne znam što reći. Ima nas koji još dosta godina trebamo školovati djecu,a supruge nam ne rade, pa vidite kako preživjeti s tom povlaštenom mirovinom od 3600-5000kn. Treba odvaditi sve one koji su pribrojeni HR nakon 1995. godine i razdvojiti dragovoljce od drugih, naravno ne mislim na ranjene koji nisu bili dragovoljci. Poz
  5. Žalosno je što se "galama" diže samo na ovom forumu. Zapravo nemamo nikoga tko bi se zaista borio za prava branitelja, a da ne govorim o nama HRVI. Onog HDZ-Đakića se uopće ne može smatrati nekakvim predsjednikom HVIDRe jer je najobičniji poslušnik i sigurno mu tih 10% ništa ne znači.
  6. Zanima me da li postoji mogućnost da sud napravi diobu nekretnina na nasljednike pošto se nasljednici sami ne mogu dogovoriti? Naime, radi se o kući i zemljištu oko kojih se nasljednici spore više od 20 godina, s tim da jedni koriste kuću (oni imaju veći dio), a drugi jedva da su bili par puta u kući. Osim toga, sad govore da je to sve na njima i da je bila ponovo rasprava na koju se mi nismo odazvali, a nismo dobili nikakvu obavijest o tome, da li je to moguće? Zapravo se oni nikada nisu odazivali na rasprave. Hvala unaprijed!
  7. Svaka čast! Ali ja čekam od 6. 2007. i tek sad mi je rečeno da ću dobiti dionice (krajem petog ili početkom šestog mjeseca), a do danas još ništa. A LOVE TREBA!
  8. Prijatelju, ako si predao onda čekaš jedno tri godine, (toliko ja čekam) i nekidan su mi rekli da trebaju "samo" još potpisati riješanje i da ću ih dobiti. Evo ti broj telefona pa probaj zvati od 9 sati: 01/6346321.
  9. Evo i mene opet malo.Inače ne sudjelujemu forumu ,ali redovito pratim događanja. Ja sam isto podigao lovu ove godine i nije mi jasno zašto ne mogu dobiti tu dividendu za 2008. Nije li moj udio bio tamo te 2008.godine? Ili?
  10. Ja se ispričavam zbog nepotpunog pitanja, ali sm mislio da se obnova postupka odnosi samo na HZMO,a ne i na HRVI.Dakle, bio sam u Osijeku zbog nastavka priznanja HRVI (ponovo 20%), a zbog pogoršanja bolesti išao bih na obnovu postupka u svezi mirovine jer sam nezadovoljan omjerom vojno-civilni dio. Esad je skužio što sam htio reči, i hvala još jednom na svim odgovorima.
  11. Znači prvo idem žalbom na povećanje postotka invalidnosti, a onda na obnovu postupka za povećanje postotka rat-mir, jer ni s tim nisam zadovoljan? Hvala na informaciji.
  12. Prije neka dva tjedna bio sam na invalidskoj komisiji u Osijeku i potvrdili su mi 20% iako imam cijelu knjigu o liječenju što bolničkom, što kontrole, psiholog itd. Zanima me da li se mogu žaliti na to i da li mogu ići na obnovu postupka iako mi nisu digli invalidnost. Naime, rečeno mi je da ne idem na obnovu postupka pošto mi nisu digli postotak HRVI, i kao nema pogoršanja, a nalazi govore drugačije.Dakle, što mi je činiti i je li to dvoje povezano?
  13. U siječnju sam predao , ponovo ,zahtjev za HRVI jer mi je krajem ožujka isteklo privremeno rješenje o HRVI. Rečeno mi je da ću biti pozvan u veljači, na Komisiju u Osijek. U međuvremenu sam ostao bez participacije i ostalog, jer je kao što rakoh, isteklo rješenje. Zna li netko koliko se čeka da te pozovu? Pozdrav!
  14. Ma nisu li revizije i napravljene da se ne mogu provući tzv. invalidi? I? NIŠTA! Onaj koji je dobio HRVI uz pomoć koverte neće mu ništa, a nadrljat će onaj jadnik koji godinama obija po doktorima i bolnicama, gotovo da je bolnički inventar, za tih pošljivih 20% a dragovoljac je, itd., itd.,...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija