Jump to content

jdev

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da sam poslao podatke o vozaču, priznao bi da sam upravljao vozilom, a nisam. Ne znam kojom bi logikom kasnije dokazao da nisam. Sutkinju sam na ročištu pitao da mi pokaže sliku, nije imala sliku u spisu. Ugl. sada sam lakši za 1300kn, tko zna koliko bi ukupni troškovi bili da sam angažirao i odvjetnika.
  2. Zvao sam odmah nakon prve dojave u Karlovac i pokušao stopirati cijelu dramu jer je očito došlo do neke zabune, ponavljam, bio sam u to vrijeme na poslu, vozilo u garaži. Gđa koja mi se tada javila rekla je da ako ne želim dati podatke, da se žalim na prekršaj. Ponavljao sam njoj, baš kao i sada vama, radi se o grešci, netko je nešto krivo protumačio, molio ih da usporedimo fotografije, ništa nije pomoglo. Ugl. hvala svima na odgovorima, sve bi ovo bilo smješno, da nije žalosno.
  3. točno, Visoki prekršajni netočno, sliku sam tražio ali je nije bilo u spisu, ročište je održano u zagrebu, a sudski postupak se vodio u karlovcu, uskoro nakon tog ročišta opet sam dobio rješenje iz karlovca u kojem sam okrivljen. Nakon toga sam se žalio Vrhovnom sudu i oni su odbili žalbu kao neosnovanu. točno, pokušao sam dokazati da uopće nisam upravljao vozilom, jer sam bio na poslu a vozilo u garaži. članak 229. stavka 3. i 7.
  4. Postovani, upravo sam dobio presudu sa vrhovnog suda za prometni prekrsaj u kojem uopce nisam sudjelovao i za koji sam okrivljen bez dokaza. Naime, sliku koja je glavni dokaz i po kojoj me terete, nikada nisam vidio. Na rocistu mi sutkinja sliku nije pokazala jer je nije bilo u spisu. Sve sam naveo u zalbi vrhovnom sudu ali je sud zalbu odbacio i okrivio me. Na presudu vrhovnog suda nije moguce uloziti zalbu, pa moram platiti kaznu i to cu uciniti. Zanima me, mogu li se u RH zaliti da sam nepravedno okrivljen i bez dokaza i kome ? Hvala !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija