Jump to content

Ana1988

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da ali on ima riješenje o invalidnosti i koliko treba dobiti novaca ali u opće mu ne isplacuju ?
  2. Imamo neke nejasnoće i trebam vašu pomoć . Prije 4 godine tata mi je otišao u prije vremenu invalidsku mirovinu i rekli su mu da ima pravo na invalidski dodatak od 400 kn zbog oštećenja na poslu . Nakon što mu je riješen sve i poćeo je primati mirovinu i sve je ok . Ali nije nikako dolazila invalidnina od 400 kn kada je išao pitati zašto je ne dobiva rekli su da nema pravo ? Prije par dana sam čula da se zakon promjenio i da nitko nema pravo oduzeti invalidninu bez obzira da li se radilo o prije vremenoj mirovini ili o starosnoj ? Zanima je da li je to istina ? I da li mi itko može dati bilo kakav savjet ? Unaprijed hvala .
  3. Cao da li ima tko iskustva sa IVOROM školom informatike ? Da li je tko upisao kakav tećaj kod njih ? Ili znate šta bilo .
  4. cao zanima me da li tko ima skripte iz osnova carinski tarifa i carinsko poznavanje robe i zbirku carinski i drugi propisa
  5. Da li je vazna strucna sprema i da li je vazno koliko godina ima kandidat koji se prijavljuje za netjecaj ?
  6. Cao zanima me da li netko zna vise šta je potrebno da se postane carinski službenik na graničnom prijelazu ? Šta je potrebno položiti i koja se testiranja prolaze ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija