Jump to content

Robi77

Korisnik
  • Broj objava

    42
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. nisam ni ja čuo zato pitam, svakako ću se interesirati.
  2. znači li to ne postoji jamstvo na 6 mjeseci jer kredit bi bio na duže vrijeme u godinama cca 8-10 godina?
  3. Poštovani, moj prijatelj me moli da mu budem jamac na kredit na 6 mjeseci jer tako traži banka (Agram banka) od njega pošto nema stalnog 12 mjeseci staža. Radi se o kreditu za refinanciranje blokade. Ako pristanem biti jamac na 6 mjeseci pretpostavljam da to mora biti negdje naznačeno da je jamstvo od 6 mjeseci odnosno datum kada prestaje biti se jamac. Molim vas da mi date savjet glede toga postoji li takvo kratkoročno jamstvo, ako da mora li to biti negdje naznačeno. Molim da mi odgovoriti čim prije, hvala!!!
  4. Slažem se da bi to bilo najbolje riješenje. Prvi sastanak nam je bio kad je postala šefica, da nam se predstavi da nam je sada ona šef, tad smo iznjeli probleme vezane uz jednog zaposlenika koji svoj posano površno radi tj. svi rade za njim što on ne napravi tako da imamo dvostruki posao za vrijeme radnog vremena pa se ništa nije promjenilo i šefica zna da nema promjena kod te osobe no ne reagira. Ponekad pomislim da nam je ona šefica samo zato jer kao voditelj ima veću plaću.
  5. Ako misliš sastanak sinikata imamo. Smo to se sastaje jednom u godinu dana. Ja nisam u sindikatu.
  6. Radim u Domu za starije i nemoćne (u državnom vlasništvu) na recepciji dnevna satnica mi je 7 sati dnevno tako da mjesečno radim 3 dana duže u mjesecu od onih koji imaju satnicu od 8 sati dnevno. Šefica nam stalno daje radne vikende koji puta jedan vikend mjesečno imamo slobodno, a ostalo slobodne radne dane u tjednu dakle ne i subotom i nedjeljom. Kako da ja dobim više slobodnih dana za vikend a ove slobodne dane u tjednu radim. Postoji li kakav zakon ili pravilo i sl. vezano za to? Prije smo radili kad smo imali staru šeficu 6 dana i jedan dan u vikendu slobodan i svi smo bili zadovoljni nova šefica koja jei vikendom slobodna pa niti nezna kako je to raditi vikendom radi raspored kao što sam gore naveo vikendi su nam uglavnom radni.
  7. Evo zanimljivog linka na kojem se nešto može kupiti za sebe a novac ide u udrugu koju sami odaberete ili onu koja vam je predložena. I vi možete neke stvari kojih se želite riješiti prodati, a novac ide udruzi koju predložite http://www.dobribuvljak.com/
  8. eh, ja sam jednom imao pitanja gdje se na tastaturi nalazi neke tipke i njihova funkcija
  9. izgleda da vrijedi, natječaj je ponovljen mada nikoga od kandidata nisu obavijestili o poništenju natječaja pismenim putem
  10. ipak mogli ste barem staviti link teme na kojem se nalazi odgovor s pitanjem
  11. Odnosi li se to poništenje natječaja i pravo na zaposlenje od 60 dana bez natječaja samo u školama ili u svim državnim insitucijama npr. Centar za socijalnu skrb u mojem slučaju
  12. Je li ugovor s agencijom za nekretnine legalan, ako svi suvlanici nekretnine koja se prodaje nisu potpisali ugovor?
  13. Na povizivu za ostavinsku raspravu piše da ne može se djelomično nit pod uvjetom prihvatiti imovina. Što to djelomično prihvaćanje znači ako je osoba umrla bez oporuke? Moram li sav dio imovine (sve njive, šume...) prihvatiti? Ovo pod uvjetom mi je još nekako jasno.
  14. Je li branitelji, djeca stradalih branitelja i članovi obitelji imaju prednost prilikom odabira kandidata ako je raspisan natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u državnim službama, a zadovoljavaju uvjete?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija