Jump to content

anee02

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. u biti kao i sve u našem sustavu, možeš si stavit štik oko vrata i riješit sve probleme jer radnik od pravosuđa ne može ništa očekivati.
  2. radim 2 godine u privatnoj obiteljskoj firmi ( obrtu) u komercijali i svakodnevno trpin psihička malteretiranja ( svakodnevne psovke, deranje , šta god da se napravi ne valja) zbog čega mi je smanjena koncentracija na posao, na putu do posla molim Boga da mi se nešto dogodi da ne moram doć u firmu, imam probavne smetnje i užasno sam živčana, cijela moja obitelj zbog toga pati. K tome od drugih radnika slušam svakave tračeve o sebi koji uopće nisu utemeljeni dokazima,da imam ljubavnika, da sam viđena s njim negdje što uopće nije istina i što recimo da dođe do mog supruga može prilično narušiti odnose u braku. Molim Vas da mi netko da savjet, da li uopće ima smisla tražiti nekakvu pravdu u privatnoj firmi jer svakodnevno mi se prijeti otkazom i da neću na burzi imati nikakva prava.
  3. pozz...predsjednik sam jedne sportske udruge (pikado klub) koja je dobila na korištenje prostor gdje je nekada bio kafić . U tom lokalu se nalaze sve potrebna imovina koja je potrebna za vođenje kafića ( jukebox, frižideri, caffe aparat itd.) Tu se redovito održavaju treninzi, okupljanja , sastanci. Početkom prošle godine slavio se ulazak na Državno prvenstvo. Članovi kluba svojim su sredstvima kupili nešto alkoholnih pića kojima su počastili sebe i svoje prijatelje, međutim tokom slavlja u prostor je ušla policija sa državnim inspektoratom i napravili zapisnik u kojem se navodi da je bilo remećenje javnog rea i mira te da se prodavao alkohol. Ja sam sada kao predsj. dobila poziv za okrivljenika na sud. Zanima me da li mi netko može pravno odgovoriti što mi je raditi i kako se postaviti. U slućaju novčane kazne da li ja kao predsj. odgovaram sa vlastitom imovinom pošto je udruga neprofitna organizacija.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija