Jump to content

Annabel

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. da se javim opet i pitam savjet. Naime, to se desilo u 01/2012, na ljeto smo se odselili (a prebivaliste promijenili u listopadu). Uplatnice su dolazile i dalje, a kako smo se odselili vise niti ne znam da li stižu. Ja sam im poslala anonimno pismo da smo odselili i vratila neke uplatnice. Je moguce da dođe rješenje o ovrsi iako su uplatnice zastarile (proslo je više od godinu dana)? I da li je moguce da oni dodju do mojih pravih podataka? Mi sad zivimo u kucanstvu koje placa rtv pristojbu. Mene strah, s obzirom na krive podatke, i cinjenicom da nismo vise na onoj adresi, da mi samo sjednu na račun bez upozorenja. Ukoliko se taj scenarij dogodi, imam pravo na zalbu s argumentom da je doslo do zastare? Ili u tom slucaju placam ovršni postupak (odvjetnike, biljeznike, itd)? Hvala na svakom odgovoru.
  2. a nitko me nije tjerao...dignuo me na šprehu. kad se sjetim... Najvjerovatnije cu napraviti ovo prvo...vratiti uplatnice s obrazlozenjem da sam odselila. Ali kako anonimno? U cije ime da govorim? I samo jos jedno pitanje...ako dodje rijesenje za ovrhu i ako ga jednostavno ignoriram...sta mi mogu? Hvala puno na odgovorima.
  3. evo da se nadovezem na svoju pricu, pocele su stizati uplatnice, tj stigla je uplatnica zaostataka (ona 3 mjeseca) ali na to moje krivo ime, a to znaci da niti nemaju moj OIB, ... ja ignoriram uplatnice, pocele su redovito stizati i one mjesecne. Da li u slucaju da posalju opomenu pred ovrhu oni imaju mogunosti nesto uzeti od nepostojeceg korisnika? Da li ce u tom slucaju ici istrazivati? Molim pomoc, svaki savjet je dobrodosao. Hvala!
  4. u mom slucaju nije. Imam maxtv vec 3-4 godine.
  5. Poštovanje, imam problem, sama sebi sam zakomplicirala zivot. Zivimo u podstanarima, i neki dan mi je inkasator banuo na vrata...bila sam sama s djetetom doma i osim sto sam mu otvorila vrata pustila sam ga u kuću. Prijavila sam televiziju na muža dala njegov OIB i potpisala papiric. Rekao mi je da cu dobiti racun od 240,00 kn zaostataka. Uzas! Sutradan sam ga nazvala i rekla mu da moj suprug ne zeli da tv glasi na njegovo ime, i da on nije nista potpisivao nego ja, i zamolila sam ga da prepravi podatke s mojima. Dala sam mu krivo ime i OIB, poslala sam ih sms-om (tako je rekao da napravim). Promjenila sam slovo u imenu i broj u OIB-u. Danas me ponovno nazvao i rekao da im ne prolazi u sustavu i da mi ne mogu izdati racun. Pravila sam se blesava i dobila broj njihove kadrovske kako bi im mogla ispraviti podatke. Sta da napravim? Da prijavim ispravne podatke? Ili da ignoriram pozive na telefon. Sta mi mogu napraviti dalje? Koliko sam kriva?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija