Jump to content

Manson

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Želite reći da radnik onda uopće ne može dati redoviti otkaz? Napominjem, na obrascu iz NN-a kojim je sklopljen rad na određeno, ponuđena je mogućnost označavanja "mogu/ne mogu redovito otkazati", no ništa nije označeno... Zar je moguće da takav radnik nema mogućnosti odlaska s radnog mjesta sve dok ne prođu 3 godine?? A stanje u uredu mu je nepodnošljivo i uz to ima ponudu za drugo radno mjesto? Molim vas za odgovor..
  2. Molim vas za pomoć: znamo da se ugovor o radu na određeno može redovito otkazati samo ako je takva mogućnost predviđena ugovorom, no međutim što ako na ugovoru (obrazac iz Narodnih novina), poslodavac pod "otkaz ugovora o radu" nije ništa označio (nije precrtao "mogu-ne mogu redovito otkazati" i dakako nije ni upisan otkazni rok)? Svako mišljenje je dobrodošlo! Hvala unaprijed!
  3. Hvala. Znam da je tako najpametnije, ali bih bila zahvalna ako netko ipak zna koliko staro takvo uvjerenje o vlasništvu vozila može biti...? Lp
  4. Molim vas za info: koliko "star" smije biti izvadak iz evidencije policijske postaje o vlasništvu nad motornim vozilom ovršenika kad ga kao prilog u prijedlogu za ovrhu nad motornim vozilom šaljem na sud? Jedan kolega mi je rekao 6 mjeseci, drugi 60 dana (?!).. Unaprijed hvala!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija