Jump to content

fotomatik

Korisnik
 • Broj objava

  15
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Uvreda preko Facebooka

  Jasno... pas koji laje ne grize, ali opet,... svejedno se brinem. Zadnja stvar koja mi treba, uz 100 drugih briga koje imam, je vucaranje po sudu s nekom personom s previsokim mišljenjem o sebi koja smatra da ona smije drugima reći bilo što omalovažavajuće, ali je "uvrijeđena" kad joj netko uzvrati istom mjerom.... Baš! ... ili ... "ak ne znate tko ste, možda da pogledajte u svoju osobnu iskaznicu?"
 2. Uvreda preko Facebooka

  To znam da je 3 mjeseca rok za podnošenje privatne tužbe... Ak mi niš ne dođe prije, tam negdje sredinom 9 mjeseca ću nazvati ili otići na sud i pitati...
 3. Uvreda preko Facebooka

  OK. Probat ću ne misliti o tome...
 4. Uvreda preko Facebooka

  Što mogu, imam još 100 drugih briga u životu, i sad još i ovo... A kak ću onda znati? Tek kad mi od suda dođe poziv (a to može biti bilo kad, od par tjedana do par godina)?
 5. Uvreda preko Facebooka

  Znam da je glupost, ali znam i da ima ljudi koji doslovno iz hobija pišu tužbe za svaku glupost... Jel mogu to nekako provjeriti? Npr. da za 3-4 mjeseca odem podići na sud potvrdu da se protiv mene ne vodi postupak? Da li se takve privatne tužbe uopće upisuju u tu potvrdu?
 6. Uvreda preko Facebooka

  U kojem smislu ništa?
 7. Uvreda preko Facebooka

  Situacija je ovakva... Prije nekoliko dana sam sudjelovao u jednoj malo žešćoj diskusiji na Facebooku. Uglavnom, u jednoj Facebook grupi jedna osoba je postavila temu koja nije bila po pravilima te grupe, i bez obzira što su je korisnici (uklučujući i mene) upozoravali da je tema protiv pravila grupe i upućivali na pravila grupe, ova je nije popuštala nego je čak i častila ljude omalovažavajućim opaskama. U jednom momentu, iziritiran njenim napisima sam joj impulzivno odgovorio "nek se ide liječiti", ali sam odmah nakon objave obrisao taj komentar. Međutim, kako je ova vidjela taj komentar prije nego što sam ga obrisao, rekla mi je "da si nađem advokata". Možda minutu-dvije nakon toga čitava ta tema je obrisana (vjerojatno od strane administratora grupe). Što očekvati?
×