Jump to content

Elischa

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobila sam dvije takve čestitke za zaustavljanje vozila u Zagrebu. Poslala odgovor da zbog protoka vremena ne mogu sa sigurnošću odgovoriti tko je vozio. Dobila prekršajne naloge po 2100kn s konstatacijom da sam kriva jer nisam u roku (a jesam) dostavila vjerodostojne podatke o osobi koja je upravljala vozilom. Poslala ponovo dopis u kojem sam priložila sve ono što sam ranije dostavila. Nakon izvjesnog vremena dobila obavijest da je slučaj prebačen u Križevce i nedavno dobila poziv na sud 12.02. u Križevcima. 55555, što mi je dalje za činiti? Tko će putovati u Križevce, to je druga županija?!
  2. Na žalost nije to u pitanju, ali hvala na trudu. Radi se o početku premiještanja automobila po članku 84 ZSPC-a. Dobila sam račun u ruke i žalila se u zakonskom roku. Odgovor nisam nikada dobila, ali sam danas dobila Rješenje o ovrsi na koje se mogu žaliti. Stoga i moja pitanja: Nakon što je prigovor odgovornoj instituciji upućen, ima li ona zakonski rok kada mora odgovoriti na prigovor? Može li se slati Rješenje o ovrsi iz 2010. godine? Kakav kaos...
  3. Poštovani, danas 31.01.2012.g. sam dobila Prijedlog za ovrhu/Rješenje o ovrsi od javnog bilježnika. Dokument datira od 07.06.2010. (?). Javni bilježnik zastupa ZG Holding i u potpisu dokumenta naveden je Mate Kraljević koji nije više voditelj podružnice Zgoarkinga. Radi se o računu koji mi je od strane Zgparkinga ispostavljen 16.09.2009.g., a na koji sam u redovnom roku napisala prigovor MUP-u, PU Zagrebačka, prema uputi na računu. Do danas nisam od njih dobila nikakav odgovor - imam potvrde o tome da su oni prigovor primili. Što je sada ispravno za učiniti, osim pisati prigovor? Ima li Policijska uprava pravni rok u kojem mora odgovoriti na prigovor? Kako je moguće da netko vadi stvari iz naftalina i još uz naknadu traži i zakonske kamate? Molim pomoć. Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija