Jump to content

adriana33

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ah da, zaboravila sa spomenuti da je to novo rjesenje o ovrsi po kojem su blokirani racuni doneseno 16.1.2012. - mjesec i deset dana nakon podmirenja cjelokupnog dugovanja..
  2. Što reći... Prijedlog i sudsko rješenje o ovrsi doneseno u 4. mjesecu 2001. godine za Vip račun iz 2000. godine, prvi puta dostavljeno od suda 31.11.2011., nakon 10 godina i 7 mjeseci, bez ikakvih saznanja ili obavijesti u međuvremenu, tijekom više od 10 godina, da se takav postupak vodi. Po primitku spomenutog rješenja, iznos dugovanja podmiren 6.12.2011. u cijelosti sa svim kamatama i troškovima, a na temelju ukupnog iznosa te broja uplatnog računa i poziva na broj dobivenog telefonskim pozivom odvjetničkom uredu ovrhovoditelja,s obzirom da na spomenutom prijedlogu i rješenju o ovrsi iz 2001. stoji prastari broj računa za uplatu. Odmah po uplati, uplatnica faxirana odvjetničkom uredu, uz ponovnu provjeru primitka sutradan i odgovor iz odvjetničkog ureda da je time podmireno cjelokupnog dugovanje prema ovrsi. I ONDA, gotovo 3 mjeseca nakon podmirenja cjelokupnog dugovanja po ovrsi, za to isto (podmireno) dugovanje, 29.2.2012. poštom zaprimljeno novo rješenje o ovrsi, ali sa izmjenom načina naplate, sada nad novčanim sredstvima (prethodno nad pokretninama), i istog dana blokirani svi računi. Što reći? Možda preseliti, u Kanadu..
  3. Molim vas pomoć u slijedećem.. Jučer sam po prvi puta zaprimila sudsko Rješenje o ovrsi doneseno 9.3.2001. vezano uz Vip račun iz 2000. godine. U međuvremenu nikada nisam zaprimila nikakav prijedlog ovrhe niti rješenje o istoj, niti sam bila upoznata s tim da se takav postupak vodi. Da li je ovdje riječ o zastari, s obzirom da je rješenje o ovrsi doneseno 2001. godine? Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija