Jump to content

Suradnik

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ma ja se slažem sa ZvoneMarkus-om i sa Santolinom, lopatu u ruke i čisti tko može. A i nije nikakva isprika to da kod njih snijeg ne pada ne tako često. Moje je mišljenje da su svi oni koji su se slikavali sa skijama, goli i ne znam kakvi na rivi, mogli uzeti lopatu u ruke i pridonjeti zajednici. Nema tu baš puno isprike
  2. Pozdrav svima! Molim za informaciju o sljedećem: Poslodavac je rezao plaće (u ovome slučaju ima razlog - smanjenje poslovanja, kriza, itd. i tu je u pravu), zanima me da li postoji kakva zakonska regulativa koja će zabraniti poslodavcu da smanjuje plaće zaposlenicima od XY godina pa na više, ili onih koji imaju više od određenog broja godina staža? Što se tiče kolektivnog, iskreno ne znam što piše, ali zanima me sa aspekta zakona. Unaprijed hvala na odgovorima i isprika ako je pitanje besmisleno/nespretno postavljeno.
  3. Ja sam upisao sa 26 i nije mi žao. Da li ću izdržati do kraja, ne znam, ali biti ću uporan! Svaka čast na odluci za upis i sretno!
  4. Pozdrav TZZAI, ne mogu se staviti u tvoju situaciju, ali vjerujem kako nije nimalo lako i kako se radi o velikoj odluci i problemu. Moje je mišljenje da bi (ukoliko već ne želiš ići pravnim sankcijama - što razumijem i djelom podržavam), trebala razmisliti i čvrsto odlučiti (ma koliko to teško bilo, jer ipak sve je samo na tebi). Koja će to biti odluka, to ćeš najbolje znati sama, ali opet mislim kako bi odluka (ma kakva bila) trebala biti korektna i prema tati. Odnosno upravo ono što Anadrog kaže, uključiti oca u cijelu priču, pristojno popričati i sve objasniti. Ako on to i ne prihvati mislim da će vremenom sve sjesti na svoje mjesto, pogotovo kada će vidjeti da nije ostavljen sam i da ga posjecujete na redovnoj bazi. Što se tiče držanja pod lokotom - to je nedopustivo bilo da se radilo o ocu, majci, partneru ili bilo komu drugome i to nikako ne treba trpiti (ovo nije savijet već moje mišljenje) i neka ti to bude onaj faktor koji će te natjerati na razmišljanje i uliti dozu odlučnosti da si sama pokreneš stvari na bolje i središ cijelu situaciju. Znači, smireno, odlučno, odgovorno i obzirno i sve će sjesti na svoje mjesto! Sretno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija