Jump to content

Jamarosa

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne, mi smo se rastali prije.Mene ne zanima ostavina i znam da nemam nikakvo pravo.Zanima me samo da li izvanbračna partnerica ima pravo i na djedovinu, dakle ono što je on naslijedio dok sam ja još s njim bila u braku.Da li i tu djedovinu ona dijeli sa djecom? I još jedno pitanje, on nikada nije bio prijavljen kod nje već u stanu gdježive i djeca, tu je dosta njegovih stvari i u mu je dolazila pošta po koju je redovno išao.
  2. Ne, mi smo se rastali prije.Mene ne zanima ostavina i znam da nemam nikakvo pravo.Zanima me samo da li izvanbračna partnerica ima pravo i na djedovinu, dakle ono što je on naslijedio dok sam ja još s njim bila u braku.Da li i tu djedovinu ona dijeli sa djecom?
  3. Poštovani,moj bivši suprug umro je prije mjesec dana.Živio je u izvanbračnoj zajednici 3 godine.U toj zajednici zajedno sa partnericom podigao je kat njene kuće u kojem su i živjeli.Oni nisu imali djece,a samnom ima dvoje odrasle djece.Djeca i on nisu bili u dobrim odnosima, na žalost,a ja s njim nisam komunicirala godinama.Ono što mene, nas zanima je: da li njegova vanbračna partnerica ima pravo na trećinu i nasljeđa o njegovog djeda, tj djedovine i moje djece?Da se razumijemo, djeca ne žele ništa od onog što je on sa njom stekao u braku ali djedovinu žele.Koliko ona ima prava?Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija