Jump to content

dovla_maneken

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. aha aha, ok, e sad mene zanima kad taj prijatelj, ajmo reć da je to prijatelj "B", kod koga je nađen joint/marihuana, ode u policiju i policajci budu htjeli znat od koga je nabavio, on kaže da je to nabavio od prijatelja "C" i ponovo krene onaj krug optuživanja A->B->C->A, ali ovog puta ne čiji je joint nego ko ga je izdilo, što će policija u tom trenutku???
  2. hipotetsko pitanje... tri prijatelja, neka se zovu A, B, i C, puše joint marihuane, naiđe policija i uhvatit ih u činu, potom policija pita čiji je joint marihuane i od koga su kupili/nabavili, prijatelj A optuži prijatelja B, prijatelj B optuži prijatelja C, a prijatelj C optuži prijatelja A, znači ovako A -> B -> C-> A, i koga će policija uhitit od te trojice prijatelja i optužit da je njegov joint i poslat na sud???
  3. ma nije problem reć ime i prezime i sve osobne podatke, ako policajac želi da mu pumpam sklekove i to bi napravio, al dal postoji bilo koja mogućnost da ja sad baš ne odgovaram na pitanja o kažnjavanju pred drugim ljudima, to mene zanima, znači ja se ne želim bahatit niti biti vulgaran prema policajcu, a sad ovo što ste rekli da bi me oni mogli odvest u postaju, šta bi mi oni napravili u postaji, jel bi me premlatili zato jer ne želim reć da sam kažnjavan pred nekim ljudima ili šta, jel bi barem rekli zašto me odvode u postaju i kad bi me pustili???
  4. kako to da dobitnik lutrije mora platit porez državi, a dobitnik u casinu ne mora i hladno se išeće iz casina i nikom ništa???
  5. još jednu stvar sam zaboravio spomenit, socijalna radnica mi je rekla da ja ne moram odgovorit policajcu, o tome dali sam kažnjavan, ako ne želim.
  6. znači ja ne želim pravit probleme policijskom službeniku niti sebi, ali isto tako ne želim da me policajac dovodi u neugodne situacije zbog moje prošlosti, jer kad sam sam i policajac me upita to pitanje ja ću mu drage volje reć sve, ali ne volim kad mi to rade kad sam u društvu s nekim. primjer: moj lega i ja smo bili pričali sa nekim djevojakama i jedna od njih se meni sviđala i taman su naišli policajci i evidentirali nas i ja sam moro reć da sam kažnjavan i zašto, i onda se jedan od njih meni izrugivo i to sve pred tim djevojkama i tada sam shvatio kako me policajci mogu dovest u neugodan položaj. ja nemama ništa protiv ako me evidentiraju pred muškim prijateljima, ne smeta mi to tolko, ali imam nešto protiv kad me evidentiraju pred curama, to mi smeta i zato tražim zakonske osnove da mu odbijem odogovorit na ta pitanja kad sam u društvu ljepšeg spola, ja ne želim bit bahat niti arogantan, ja uvijek kažem policajcu hvala lijepo i to sve, iako imam policijski dosje znam se ponašat i kulturan sam, samo mi smeta da me tako ispituju pred nekom djevojkom koja mi se sviđa, jer zamislite šta će onda ta djevojka mislit o meni kad ja kažem pred policajcem šta sam radio u svojoj prošlosti, a to mi je onak bruka. P.S. hvala Vam svima na Vašim odgovorima
  7. Poštovanje, Zanima me dali ja mogu odbiti odgovorit policajcu na pitanje, kada me evidentira na ulici, "dali sam kažnjavan" ili ako baš moram odgovorit na to pitanje jesam li kažnjavan, te nakon toga kada me policajac zapita drugo pitanje "a zbog čega/šta si radio", dali mogu odbiti odgovorit na to pitanje, zato jer me te policijske evidencije dovode u neugodne situacije, zato Vas molim da mi kažete dali postoje neke zakonske regulative s kojima mu ja nemoram odgovorit na ta pitanja i molim Vas da mi napišete naziv tog zakona i njegov broj??? Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija