Jump to content

luger222

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Raspitao sam se u svojoj policijskoj postaji i rekli su mi da je moj slucaj predan interpolu i da je za mnom raspisana tjeralica. Sad me konkretno zanima sta to tocno znaci? Jel mogu bit uhicen van Hrvatske, na granici kad se vratim? Koje to pravne posljedice povlaci?
  2. Samo me zanimalo jel postoji mogucnost oduzimanja putovnice i time mi se onemoguci izlazak iz drzave jer trenutno vani zivim i radim. A uz hrvatsku posjedujem i stranu vozacku dozvolu.
  3. Na granicnu kontrolu cu najvjerojatnije doci na aerodrom. Jel postoji mogucnost da mi se oduzme putovnica i tako onemoguci ponovni odlazak u inozemstvo?
  4. Prosle godine mi je donijeta presuda o oduzimanju vozacke na dva mjeseca plus novcana kazna. Novcanu kaznu sam platio a rjesenje o oduzimanju vozacke mi nije uruceno jer sam u medjuvremenu otisao u inozemstvo. Zanima me jel ima neki vremenski rok do kojeg mi se rjesenje mora uruciti ili nastupa zastara. Ako se sada vratim natrag u Hrvatsku hoce li me na granici docekati rjesenej o oduzimanju vozacke dozvole ili je to vec isteklo? Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija