Jump to content

ilke

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne znam jesam li na pravom mjestu. Napisat ću što je moj problem, pa ako on ne spada na ovo mjesto, molim da me preselite gdje mi je mjesto. Stanujem u gradu uz tramvajsku prugu i s obzirom da se ni tramvajska postolja ni tračnice ni asfalt uz tračnice ne održavaju tramvaji izazivaju ne samo buku, nego i neprekidne snažne vibracije od kojih podrhtava čitava kuća, pa tako naravno i moj krevet što je za mene danonoćni i neprekidni izvor frustracije i nemira, a narušava mi i zdravlje. Obraćala sam se ZET-u, ali njihov je odgovor uljudan i diplomatski, ali za mene nije zadovoljavajući, jer iz njih ne vidim kako bi se taj problem riješio. Pronašla sam na internetu neke studije i istraživanja, jedno koje je financirala EU i u kojem je problem rješavanja buke bio jedan od prioriteta, ali do kraja izvještaja buka je nestala i nema više ni govora o rješavanu problema. Molim savjet i sugestije što bih još mogla napraviti. Hvala.
  2. Ovisi o tome koliko imaš samopoštovanja. Ako ga imaš onda ti takav ljugavac ne treba, a ako ga nemaš, onda gubim vrijeme isto kao i ti.
  3. Zna li itko kako mogu bar priblizno izracunati, bez etaziranja kuce, kojliko kvadratnih metara pripada mom stanu. Hvala na pomoci.
  4. pozdrav! zanima me da li netko zna cijenu neuredjenog tavanskog prostora u centru grada. bar priblizno. hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija