Jump to content

Leona22

Korisnik
  • Broj objava

    22
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jedno pitanje: da li mi ćemo mi koji idemo na usmeni dobiti još na kućnu adresu poziv za usmeni i tko nam je komisija ili to ne znamo dok ne dođemo tamo odgovarati?
  2. Hvala mrgudić.. Više me ovo ubija, nego čekanje rezultata pismenog..
  3. Izgleda da su ispitivači još pod dojmom utakmice, pa i dalje nema rasporeda usmenog
  4. Rekao je u Srijedu: danas nećemo objavljivati, sutra je praznik, pa onda očekujte najvjerojatnije u Petak. Očito im se nije dalo danas, ne vjerujem da će iza 4 objavljivati. Dakle, ne preostaje nam ništa drugo nego čekati Ponedjeljak.
  5. Daj kad ce vise objaviti redoslijed usmenog???
  6. Meni je rekao gosp. u ministarstvu usmeni ne idu prije 26.06. A raspored usmenog stavljaju u Petak. Nemojte sad samo poceti filozofirati u koliko sati, vjerojatno opet popodne. Bacite se na ucenje. A mislim da ce na usmeni prvo oni sto ponovno izlaze na usmeni, dakle ljudi sa proslih rokova. Ne znam, to je samo moje misljenje. Pozz svima!
  7. Ako je čovjek u ministarastvu rekao danas najkasnije rezultati, onda će valjda biti danas.. Drzim fige svima i sretno!
  8. Jel ima netko skraćenu ovrhu? Molim poslati na leonamaric8@gmail.com. Hvala!
  9. Ja sam isto išla slušati pravosudni i skužila sam da Ustav, Eu, Organizaciju pravosuđa, radno i upravu traže od riječi do riječi, ostalo nisu toliko rigorozni. A građansko manje više svi uče iz Klarića. No osim znanja za proći pravosudni mislim da bitan faktor još igraju i sreća, samopouzdanje i komisija kakvu dobiješ. A za usmeni raspoređuju kako im dođe. Ne idu po abecedi
  10. Leona22

    Help!

    Meni je preglednije, i na mobu mogu listati stranice..
  11. A sta je s nama koji smo ga osudili na kaznu zatvora i nismo spominjali pokusaj jel smo mi pogrijesili?
  12. Ja sam zadovoljna sa građanskom presudom, usvojila sam zahtjev. I ja mislim da su troskovi bili po obz-u 2000 kn fiksno u parnici za uzdržavanje, ali sam na kraju ipak dosudila troskove odvjetniku kako je i tražio. Sa kaznenom bas i nisam zadovoljna jer svi smo drugačije presudili, pa više ne znaš tko je u pravu. I ja sam ga strpala u zatvor. Po meni tu nema nikakvog pokušaja. A radno sam najviše brljala taj treći dan i spis su me totalno slomili. A kako ocjenjuju? I tu svatko kaže drukčije. Netko kaže da se pada samo za kardinalne greške, a netko da se pada i ako nisi označio broj spisa.. Ja sam u radnoj u uputi o pravnom lijeku napisala 15 dana, a rok je 8 dana, pa ne znam koliki je to kiks? Molim i ostale kolege koji samo čitaju da se i oni uključe u raspravu.
  13. Može li mi tko reći od kada teku zatezne kamate kod imovinske (materijalne) štete, a od kada kod materijalne - u građanskoj presudi? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija