Jump to content

Soprano

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ovo je ono tipično feminističko razmišljanje koje je povezano s apsolutno ničim!!!! Hoćete reći da čin poroda opravdava majci da radi šta hoće i kako hoće??? Dali joj taj čin daje za pravo da kada dovedem malenu natrag da me dočeka pijana i još kasni 20 min, da mi brani viđanje mog anđela dok dijete plače i želi k meni, da se sa dijetetom vozika okolo sa busom u pola 10 navečer i ne želi mi reći kamo ide, da sve troškove dijeteta snosim ja dok ona zuji po kavicama, a na socijalnoj izjavljuje da radi kao komercijalist, a završila je ugostiteljsku kao i ja i ne radi apsolutno nigdje!!!!! Plus još bilijun gluposti koje mi je napravila, slagala itd.... Zar joj to daje to pravo?????????
  2. Kako žena ne bi mogla biti nasilna????? Možda ne fizički barem ne prema mužu (ali ima i toga) ali prema dijetetu... A psihički da ne govorim...radije mi da su me tukli nego maltretirali kao što je ona radila i radi već dvije godine!!! Isto tako na tom zadnjem posredovanju su joj rekli i to predamnom da misle kako nije sposobna da se brine o dijetetu ja sam kre.. to opovrgnuo jer znam koliki bi šok bio za malenu da se seli k meni, a i ja onda nisam imao uvjete da je uzmem k sebi budući da sam bivšoj ostavio uređen stan u prizemlju u kući njenjih roditelja, a ja sam otišao natrag kod svojih i još sam morao dići kredit za auto jer mi treba za posao, a i da mogu doći po dijete. Sa se svaki dan pitam dali sam dobro postupio?? Htio sam da dijete trpi što manje traume zbog nas jer znam kako to može izgledati i uostalom probao sam to na vlastitoj koži kada su se moji rastajali.
  3. Znao sam da se takve prijave događaju ali nisam imao pojma da su tako česte... Kolega sa posla je imao takav slučaj ali imao je i sreču jer je njegov kum bio pored njega u vrijeme kada se taj incident navodno dogodio. Ali kada je to to prijavio centru za socijalno rekli su mu da ona tako izražava svoje strahove i nikome ništa... Što znači ona njega može prijavit u gluho doba noci (policija mi je pokucala na vrata oko jedan sat u noći i odvela u postaju), a on ne može apsolutno nošta poduzeti u vezi toga...zar je to pravda??
  4. Upravo me to i brine...Nisam ja vikao na nju niti radio bilo kakve scene zbog kojih bi me mogla tužiti ali me to ipak brine! Jedini je plus u svemu tome što socijalna radnica koja je zadužena za moj slučaj je ok i ne gleda tipično kao većina njih da je majka najvažnija, aotac je manje bitan. S tim što se na zadnjem posredovanju koje smo imali moja bivša uspjela posvađat i sa socijalnom radnicom i sa psihologinjom, a ja još nisam rekao ni riječ...
  5. evo gospodo ovako... Zovem se Tomislav i živim u Zagrebačkoj dubravi. Imam trogodišnju kćer sa uskoro bivšom suprugom i trenutno njih dvije žive u Španskom i sve je ajmo reci u zadnjih dva-tri mjeseca bilo ok do sinoć.... Vraćao sam malenu majci koja je za čudo bila doma oko pola 8 navečer jer vecinom nije pa malenu ostavim njenim roditeljima. No sinoć i ne po prvi puta kaže da će se sa malenom još prošetati do dućana i ja kažem ok ali sam joj iso tako rekao da je malena jako umorna šro se i vidi po dijetetu i da bi trebala jesti na što ona kaže dobro i da su za deset min doma. Sad njih dvije odlaze, a ja sjedam u auto i krecem natrag u dubravu ni međudim vidim njih dvije kako ne ulaze u dućan nego stoje na autobusnoj stanici na što je zovem i pitam kuda sad vodi malenu i zašto po ne znam ni sam koji put laže!!! Na to ona odgovara da šta mene briga kuda ona sad ide sa malenom i da idu samo jednu autobusnu stanicu i poklopi slušalicu. No nešto mi je govorilo da laže pa izlazim pa sam htjeo to i potvrdit te sam na kraju pratio autobus do okretišta na Črnomercu i tada ustanovio da niti to nije kraj puta nego je sjela u drugi autobus za podsusedsko dolje dok je malena vec klonula od umora,a za jest joj je kupila kokice. U tom trenu ulazim u autobus i sjedam pored njih i malena pocne govoriti "vidi mama tata je došao" i pruža rukice da ide k meni u čemu je bivša supruga spriječi i kaže kako ne ide kod tate! N moje pitanje kuda vodi malenu sada već skoro pola 10 navečer mi nije htjela odgovorit nego je izašla iz busa govoreči da to nije moj problem i da ona radi šta hoće na što sam ja rekao u redu, neka radi šta hoće ali neka malenu ne petlja u svoje gluposti da se neću maknuti dok malenu ne vidim u krevetu te je nakon 15 min razmišljanja sjela u autobus i krenula natrag kući, a ja sam ih otpratio do doma! Sad pitanje dali sam postupio prenaglo ili nehumano jer ja samo želim najbolje za svoje dijete????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija