Jump to content

alenkr

Korisnik
  • Broj objava

    41
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Ništa mi više nije jasno.Tko tu koga? U 5 mjesecu prošle godine po njihovom pozivu predao sam radnu knjižicu i obrazac ps-3 za kojeg mi je referent u Ministarstvu obrane rekao da se izdaje samo jedanput i to kad se ide u mirovinu.Gospođa u Trpimirovoj je rekla da je to gotovo i da im taj obrazac treba za izračun.Pratim sve na E-građani i predmet je šetao svuda po mirovinskom i bio u famoznom zavodu za vještačenje skoro 3 mjeseca pa opet šetnja po uredima. Ovaj tjedan nakon osam mjeseci eto poziva za vještačenje . Nije mi jasno čemu opet vještačenje ako su pobrali papire za izračun. Zna li netko što je to sada i kakvo je to vještačenje kad je sve bilo u završnoj fazi ?
  2. Plava se nesmijje ubaciti,a bijela UP koverta ide drugi dan u kaslić.Rukom dopisano osobno uručiti kao ni kad je odštampano već par godina ne znaći ništa na bijeloj koverti.Pravila su puna nebuloza ali tako je kako je.Bijela UP koverta sa povratnicom drugi dan nošenja ide u kaslić.
  3. Poštar je postupio po pravilima. Na koverti piše UP (upravni postupak) i kao takav poštar ga pokušava dostviti jedanput,ako ne dostavi prvi dan dostavlja ga slijedečeg radnog dana,a ako vas ni drugi dan ne nađe mora ga po pravilima potpisati(napiše kovčežić) i ubaciti u sandučić.
  4. http://www.mirovinsko.hr/default.aspx?ID=30
  5. šesti put prvostupanjsko.Na upit u trpimirovoj gospođa na šalteru je rekla da je to gotovo,ali nikom više ne vjerujem dok rješenje ne dođe.
  6. Već mjesec dana piše :ARHIVIRANJE SPISA U ROK - ROK VJEŠTAČENJE, U međuvremenu sam dobio poziv da u Područni ured Trpimirova 4 donesem obrazac PS-3 i radnu knjižicu. Ovo mi je šesto vještačenje i prvi put piše ROK i koliko znam PS-3 traže kad zaključuju staž. Zna li netko šta im to znaći i jeli to sve na dobrom putu ?
  7. Dobio sam poziv da da i Područni ured donesem obrazac PS-3 i radnu knjižicu. Prijatelj kaže da je to gotovo i da su ga to tražili kad je napokon dobio mirovinu. Da li je to stvarno tako ili su opet nešto promijenili ?
  8. Predano krajem travnja i sad piše ovo : PODRUČNA SLUŽBA U ZAGREBU - 000000 - 12.05.2015. - ARHIVIRANJE SPISA U ROK - ROK VJEŠTAČENJE Što im je to ROK ?
  9. Izgleda da je sve stalo kod njih.Prijatelj predao zahtjev prije dva mjeeseca i još nema poziva.
  10. Bio poštar i eto šesti put me otpiili.
  11. Promjenilo se : SPIS RIJEŠEN-ARHIVIRAN (A/A) - ARHIV (AD ACTA) Znači čekam rješenje.
  12. Još uvijek : SREDIŠNJA SLUŽBA 000000 10.03.2015. PRIMOPREDAJA SPISA U RAD ELEKTRONIČKI SUSTAV UPRAVLJANJA DOKUMENTIMA
  13. 12.11.2014. predana žalba 30.12.2014. zavod za vještačenje 10.03.2015. primopredaja U međuvremenu sam imao sedmo bolničko liječenje.3god.i7mj.bolovanja. Pun mi je k. i zavoda i komisija valjda će to već jednom završiti.
  14. I moje je na primopredaji od 10.03.
  15. Pomaklo se.Nije više na famoznom zavodu,promjenilo se u ELEKTRONIČKI SUSTAV UPRAVLJANJA DOKUMENTIMA.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija