Jump to content

Nenuška

Korisnik
  • Broj objava

    23
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dragi kolege, molim nekoga tko zna link aktualne facebook grupe! Samo jedan klik! Može i putem poruke. Hvala!
  2. Molim kolege link aktualne facebook grupe! :klanja:Može i putem poruke. Hvala!
  3. Drage kolegice i kolege, I ja molim da mi proslijedite na mail sve aktualne skripte za polagaanje pravosudnog ispita u 11 mj. 2013.g. na e-mail maja.t.pz@gmail.com. Hvala i svima sretno!!!
  4. Dragi kolege, počinjem se pripremati za rok u studenome pa molim sve one koji imaju aktualna pitanja, dobre skripte, savjete i ostalo da pošalju . Unaprijed veliko hvala!
  5. U mojoj dvorani se sve to moglo, no bilo je i dvorana gdje su kontrolirali sve -ovisi tko nadgleda. Svakako pomaže konzultacija s kolegama, a i šprance presuda. Sretno!
  6. Poništenje otkaza ugovora o radu (na određeno vrijeme) i isplata plaće
  7. Hvala kolega, stvarno ste detaljni! Glede staroga ZOO-a, to je onaj iz 78.g. pa pročišćeni tekst ili?
  8. Vanjaaaaa, molit ću mail pa šaljem što imam!
  9. Free_soul, hvala na odgovoru. Preživjet ćemo nekako... Pada li kome na pamet što bi se uopće moglo očekivati na ovom roku od presuda?
  10. Kolege, imate li saznanja koje vrste naknade štete najčešće budu u presudama? Meni strašno izgledaju ovi zahtjevi za naknadom imovinske i neimovinske štete pa odlučivanje o svim povredama prava osobnosti, o pomoći i njezi.... A onda još i rokovi kada počinju teći kamate... Čini mi se da za takvu presudu treba 3 dana! Pomozite očajnoj kolegici! P.S. Imate li saznanja da li su češće presude po novom ili starom ZOO?
  11. Pozdrav vrijednim kolegama! Ja sam bila na seminaru u HJK u lipnju gdje nam je sutkinja Garačić rekla da na usmenom u siječnju ne bi trebali pitati po novom KZ-u te da će se ona (već tada) založiti da to i objave na stranici Ministarstva pravosuđa no još nema objave...
  12. Kolege, ja sam čula da je odbijeno stotinjak prijava zbog nedostatka prostora te da nije bilo nekog posebnog kriterija za odbijanje... E sad...
  13. Kolegice, dolazi se ovisno o tome kako se dogovorite s mentorom, ali je to u pravilu jedan puta do dva puta tjedno po nekoliko sati.
  14. Poštovani kolege, znate li iz kojih područja se najviše pojavljuju presude iz kaznenog prava? Znam da često bude silovanje, razbojništvo, zlouporaba položaja i ovlasti, mito... Ima li još što? Građansko, radno? Unaprijed zahvaljujem!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija