Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

dazz

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Wanksta i Željac047, mnogo vam hvala na pomoći i objašnjenju. Hvala još jednom i lp
  2. Pozdrav, molim vas za pomoć. Uručen mi je poziv za glavnu raspravu radi Predmeta proslijeđenih od JB po prigovoru na rješenje o ovrsi na temelju vjerodostojne isprave. Mislim da se radi o pokušaju naplate parkiranja na neasfaltiranom parkingu, na kojem tada nisu postojale ni horizontalne ni vertikalne prometne oznake, nije bilo aparata za plaćanje i slično. Te sam činjenice, kao i fotografiju spomenutog parkinga, poslao u prigovoru na rješenje o ovrsi...od tada je prošlo više od 5-6 godina. Zanima me kako je moguće da sam dobio poziv na glavnu raspravu ako ranije nisam dobio nikakav poziv na pripremno ročište. Također, s obzirom da mi je prvi put da sam pozvan na sud, zanima me kako taj proces izgleda i što se od mene očekuje. Najljepša hvala na pomoći i lp
×