Jump to content

nabi

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Molila bih ako netko može pomoći. Treba bi primjer odluke o preraspodjeli radnog vremena. S osobom je sklopljen Ugovor o dopunskom radu kod drugog poslodavca, jer je prešla na drugo radno mjesto. Do provedbe natječaja treba preraspodjeliti radno vrijeme.
  2. Molim pomoć ako netko zna odgovor. Kupili smo nedavno zemljište na moru. S jedne strane parcele ucrtan je put, no prema urbanističkom planu koji je donesen prije 2 godine i s druge strane bi trebao prolaziti put. Da li se kod izdavanja građevinske dozvole gleda put koji je ucrtan ili oba puta.
  3. Kako sam već napisala, početkom 12. mj 2017. godine sklopila sam ugovor o radu na 1 godinu. Prošle godine u 12. mj mi je produžen ugovor na 6 mjeseci. Poslodavac mi je produžio ugovor na još mjesec dana. Zanima me imam li pravo na puni godišnji odmor? Poslodavac tvrdi da nemam, jer neću raditi cijelu godinu. Osim toga godišnji odmor ne bih koristila nego kaže poslodavac bi mi bio plaćen.
  4. Večer! Molim pomoć. Početkom 12. mj 2017. godine sklopila sam ugovor o radu na 1 godinu. Prošle godine u 12. mj mi je produžen ugovor na 6 mjeseci. Nakon toga mi ugovor neće biti produžen. Da li nakon proteka tih 6 mjeseci mogu koristiti novi godišnji (u 7. mj) ili mogu i prije? Također u 7. mj bi trebao biti jedan natječaj za posao za koji je vrlo izgledno da bi ga mogla dobiti. Postoji li mogućnost da u 7. mj istovremeno koristim godišnji kod jednog poslodavca i zaposlim se kod drugog?
  5. Lijep pozdrav, molila bi da mi netko pošalje skriptu i/ili pitanja za polaganje pravosudnog ispita na mail: natalija0358@gmail.com Hvala
  6. nabi

    životopis

    Jel ima netko obrazac za europski format životopisa da mi pošalje na mail natalie20083@hotmail.com. Hvala!
  7. Može li mi netko napisati iskustva s popravnog, jel teže položiti, jesu ista pitanja, kakvi su ispitivači? Unaprijed hvala.
  8. Može li netko tko je polagao posebni dio iz europske unije za VŠS napisati iskustva. Hvala!
  9. Zanima me da li ispitivači na usmenom iz općeg djela prave razliku između stručnih sprema ili ne uzimaju u obzir?
  10. Mene također zanima šta treba znati za sss za upravnog referenta na DSI,te što bi se moglo pojaviti u posebnom dijelu.
  11. Može mi netko poslati najnoviju skriptu za polaganje DSI za sss na mail natalie20083@hotmail.com? Unaprijed zahvaljujem!
  12. Može mi netko poslati najnoviju skriptu za sss za upravnog referenta na mail natalie20083@hotmail.com? Unaprijed zahvaljujem!
  13. Zanima me ako netko zna što je s naknadom za vrijeme bolovanja, dali ostaje ista ili se umanjuje? Unaprijed zahvaljujem!
  14. nabi

    ZK izvadak

    Ovisi li visina javnobilježničke ovjere o vrijednosti kuće?
  15. nabi

    ZK izvadak

    U ZK izvatku piše da je na temelju članka 51 a Zakona o gradnji NN 33/95 izvršen upis kuće bez građevinske i uporabne dozvole. A kuća ima i građevinsku i uporabnu dozvolu. Može mi netko pojasniti o čemu se radi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija