Jump to content

nabi

Korisnik
 • Broj objava

  16
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Građevinska dozvola

  Molim pomoć ako netko zna odgovor. Kupili smo nedavno zemljište na moru. S jedne strane parcele ucrtan je put, no prema urbanističkom planu koji je donesen prije 2 godine i s druge strane bi trebao prolaziti put. Da li se kod izdavanja građevinske dozvole gleda put koji je ucrtan ili oba puta.
 2. Godišnji odmor.

  Kako sam već napisala, početkom 12. mj 2017. godine sklopila sam ugovor o radu na 1 godinu. Prošle godine u 12. mj mi je produžen ugovor na 6 mjeseci. Poslodavac mi je produžio ugovor na još mjesec dana. Zanima me imam li pravo na puni godišnji odmor? Poslodavac tvrdi da nemam, jer neću raditi cijelu godinu. Osim toga godišnji odmor ne bih koristila nego kaže poslodavac bi mi bio plaćen.
 3. Večer! Molim pomoć. Početkom 12. mj 2017. godine sklopila sam ugovor o radu na 1 godinu. Prošle godine u 12. mj mi je produžen ugovor na 6 mjeseci. Nakon toga mi ugovor neće biti produžen. Da li nakon proteka tih 6 mjeseci mogu koristiti novi godišnji (u 7. mj) ili mogu i prije? Također u 7. mj bi trebao biti jedan natječaj za posao za koji je vrlo izgledno da bi ga mogla dobiti. Postoji li mogućnost da u 7. mj istovremeno koristim godišnji kod jednog poslodavca i zaposlim se kod drugog?
 4. skripte na jednom mjestu...

  Lijep pozdrav, molila bi da mi netko pošalje skriptu i/ili pitanja za polaganje pravosudnog ispita na mail: natalija0358@gmail.com Hvala
×