Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

nabi

Korisnik
 • Broj objava

  17
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Molila bih ako netko može pomoći. Treba bi primjer odluke o preraspodjeli radnog vremena. S osobom je sklopljen Ugovor o dopunskom radu kod drugog poslodavca, jer je prešla na drugo radno mjesto. Do provedbe natječaja treba preraspodjeliti radno vrijeme.
 2. Građevinska dozvola

  Molim pomoć ako netko zna odgovor. Kupili smo nedavno zemljište na moru. S jedne strane parcele ucrtan je put, no prema urbanističkom planu koji je donesen prije 2 godine i s druge strane bi trebao prolaziti put. Da li se kod izdavanja građevinske dozvole gleda put koji je ucrtan ili oba puta.
 3. Godišnji odmor.

  Kako sam već napisala, početkom 12. mj 2017. godine sklopila sam ugovor o radu na 1 godinu. Prošle godine u 12. mj mi je produžen ugovor na 6 mjeseci. Poslodavac mi je produžio ugovor na još mjesec dana. Zanima me imam li pravo na puni godišnji odmor? Poslodavac tvrdi da nemam, jer neću raditi cijelu godinu. Osim toga godišnji odmor ne bih koristila nego kaže poslodavac bi mi bio plaćen.
 4. Večer! Molim pomoć. Početkom 12. mj 2017. godine sklopila sam ugovor o radu na 1 godinu. Prošle godine u 12. mj mi je produžen ugovor na 6 mjeseci. Nakon toga mi ugovor neće biti produžen. Da li nakon proteka tih 6 mjeseci mogu koristiti novi godišnji (u 7. mj) ili mogu i prije? Također u 7. mj bi trebao biti jedan natječaj za posao za koji je vrlo izgledno da bi ga mogla dobiti. Postoji li mogućnost da u 7. mj istovremeno koristim godišnji kod jednog poslodavca i zaposlim se kod drugog?
 5. skripte na jednom mjestu...

  Lijep pozdrav, molila bi da mi netko pošalje skriptu i/ili pitanja za polaganje pravosudnog ispita na mail: natalija0358@gmail.com Hvala
×